Nour El Refais fina kärleksord till Henrik Schyffert

Porträtt av Nour El Refai som hyllar sin kärlek Henrik Schyffert
Nour El Refai blev mamma för första gången i oktober. Nu hyllar hon pojkvännen Henrik Schyffert på fars dag. ”Världsmästare i papperi”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Komikerparet Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, har varit tillsammans i fyra år. Det var i somras som Nour avslöjade att de väntade sitt första gemensamma barn och i oktober föddes sonen. Sami är snart två veckor gammal och både Nour och Henrik har varit flitiga med att lägga upp bilder på pojken i sociala medier.

Nour El Refais första inlägg om Sami kom strax efter förlossningen.

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev hon vid tillfället.

Nour El Refai drabbades av svårt illamående

Henrik Schyffert har sedan en tidigare relation sönerna Janne Schyffert, 20, och Ove Schyffert, 17. Han verkar trivas väldigt bra med att återigen ha blivit småbarnspappa. Förra veckan la komikern upp en bild på honom och Sami på Instagram och i bildtexten skrev han:

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”

Graviditeten var väldigt påfrestande för Nour El Refai då hon drabbades av hyperemesis gravidarum, vilket är en svår form av illamående och kräkningar. Pojkvännen var väldigt stöttande under den här tiden och endast dagar innan förlossningen berättade Henrik Schyffert stolt om hennes kommande föreställning.

”Jag vill skamlöst pusha lite för min tjejs föreställning som har premiär i februari. Hon vankar runt här hemma och repar text mellan kräkningarna och det låter fantastiskt. Alltså mixen av monolog och hulkningar är väldigt spännande”, skrev han i ett inlägg.

Hyllar Henrik Schyffert på Instagram

Eftersom det idag är fars dag tar nu Nour El Refai tillfälle i akt att hylla pappan till sin nyfödde son. Detta gör hon genom ett inlägg på Instagram.

”Världsmästare i papperi. Hurra för trebarns-baba Henrik Schyffert på fars dag”, skriver hon till en bild på pojkvännen och sonen Sami.

Kommentarsfältet fylls nu med kärleksfulla hälsningar från både kända profiler och fans.

”Mysig bild”, skriver en person i en kommentar.

”Hurra!”, skriver komikern Mia Skäringer Lázár, 43.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Av Jonna Axelsson/Hänt.se 

Foto: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT