Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nours kärleksfulla ord på Instagram om första bebistiden

04 nov, 2019 
Redaktionen
Porträtt av Nour El Refai – som precis har fått en son
Nour El Refai och Henrik Schyffert har fått sitt första gemensamma barn och har delat med sig av kärleksfulla bebisbilder på Instagram. Det är inget snack om att båda befinner sig i den härliga bebisbubblan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Förra veckan föddes Nour El Refais och Henrik Schyfferts första gemensamma barn. I helgen har Nour lagt upp en bild på sin sovande son på Instagram och skriver om glädjen kom känner.

Komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, blev ett par 2015 och det var i somras som de avslöjade att de väntade sitt första gemensamma barn. I samma veva berättade Nour att graviditeten varit allt annat än enkel.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

”Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning” skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nour El Refais ord om sonen Sami

Efter en tuff graviditet föddes äntligen sonen Sami förra veckan. I ett känslosamt inlägg berättade Nour El Refai om sin lycka över att ha blivit mamma.

Annons

”Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour.

Nu har Nour lagt upp ännu ett inlägg om sonen på Instagram.

”Älskar när du andas sover låter äter kissar bajsar. Din kropp fungerar. Mashallah. Inget annat är viktigt”, skriver hon till en bild på en sovande Sami.

Henrik Schyfferts kärleksfulla inlägg

Det har varit relativt tyst från Henrik Schyfferts håll sedan Sami föddes. Men nu väljer han för första gången att berätta om livet som småbarnspappa.

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skriver Henrik och delar med sig av en bild på sig själv tillsammans med sonen.

Båda inläggen har förstås möts av massor av gillamarkeringar och kärleksfulla kommentarer.

Foto: TT

Av: Jonna Axelsson

Annons