Nyblivna mamman Mariette Hansson tillbaka på jobbet – möter kritik

Artisten Mariette Hansson fotograferad inför Melodifestivalen 2020.

Foto: Karin Törnblom/TT

Två månader efter förlossningen är Mariette Hansson tillbaka på scenen!
Något som hon kritiseras för, säger hon.
Nu fräser Mellostjärnan ifrån.

Den 8 november fick artisten Mariette Hansson, 38, och hustrun Isabelle Grönqvist, 33, sitt första gemensamma barn. Sonen Dante är nu drygt två månader gammal, och nu gör Mariette Hansson klart att hon är tillbaka på jobbet – ett beslut som hon får kritik för.

Se också: Mariette Hanssons och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Efter reklamen: Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Slå på ljud

”Det är tröttsamt att behöva få så mkt kritik för att jag väljer att jobba som nybliven mamma. Varför hyllas nyblivna pappor som gör karriär men vi kvinnor kritiseras?”, skriver hon på sina sociala medier nu.

mariette hansson

Foto: TT

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Mariette hyllas av kändiskvinnorna

En som svarar upp på Mariettes inlägg är ingen mindre än programledaren Kristin Kaspersen, 52. Hon hyllar Mariette och menar på att det bara är till att knega på, precis som hennes mamma Lill Babs gjorde.

Mariette och Isabelle Hansson avslöjar nyfödda sonens namn

”You go! Mamma gjorde lika, vi likaså. Går hur bra som helst och jag har haft en magisk uppväxt att få följa med mamma på turnéer, hängt bakom scenen och träffat så många härliga människor! En underbar uppväxt! Så fint att se ni ger era barn den gåvan”, hejar Kristin Kaspersen som senare får medhåll från den ena kändiskvinnan efter den andra. Nour El Refai, Mia Skäringer och Carina Berg är några av tjejerna som hejar på Mariettes beslut att återgå till arbetet två månader efter förlossningen.

Barnen älskar att hänga med Mariette på spelningar

Det ser sannerligen mysigt ut när Mariette Hansson delar med sig av filmklipp från arbetsplatsen när hon är tillsammans med barnen. Hon matar lille Dante mellan låtarna, Isabelles treåriga dotter Disa får hänga runt backstage och till och med dansa på scenen.

Mariette Hanssons fina bilder på dottern och nyfödda sonen

Disa äääälskar att följa med mig på spelningar”, berättar Mariette Hansson på sina sociala medier samtidigt som hon delar ett gulligt filmklipp på barnen.

”Det är så fint att se hur hon ”skolar” in lillebror i turnélivet och lär honom allt hon kan.”

Se också: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten
0:52

Efter reklamen: Se också: Mariette Hansson - 7 saker du inte visste om artisten

(0:52)

Slå på ljud