Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Paolo Roberto får sparken från Farmen

15 maj, 2020 
Jonna Axelsson
Paolo Roberto
Foto: TT
I fem år har Paolo Roberto varit programledare för Farmen.
Efter att ha erkänt sig skyldig till sexköp kommer TV4 nu med beskedet att Paolo inte kommer att medverka i realitysåpan framöver.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

TV4-profilen Paolo Roberto, 51, har hunnit med mycket i sin karriär. Han har bland annat varit programledare för Robinson och sedan 2015 styr han skutan i succéserien Farmen. Med jämna mellanrum har TV4-tittarna även fått se honom som gäst i Nyhetsmorgon samt Efter fem, där han gärna delar med sig av sina tips om kost och träning.

För tre månader sedan annonserade TV4 att man nu söker nya deltagare till en kommande säsong av Farmen. Även Paolo delade med sig av nyheten på sitt privata Instagram-konto.

”Dags att söka till nästa omgång av Farmen!”, skrev han uppmuntrande intill ett klipp från programmet.

TV4:s besked om Paolo Roberto

Sökandet efter deltagare är i full gång men nu kommer kanalen med ett nytt besked om Paolos framtid i Farmen. I ett sms till Aftonbladet bekräftar TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg att Paolo Roberto inte kommer att vara programledare för realitysåpan längre, detta efter att han under fredagen erkänt sig skyldig till sexköp.

”Vad gäller frågan om han kommer fortsätta leda Farmen så är svaret: ’Nej”. skriver Charlie Forsberg i meddelandet till tidningen.

Paolo Robertos ord om sexköpet

Strax innan TV4 kom med det nya beskedet om Paolos framtid på kanalen gjorde han en intervju med Jenny Strömstedt, 47, där han för första gången bekräftade sexköpet.

Annons