Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Pernilla Wahlgren har döpt om huset i Marbella

27 jul, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Pernilla Wahlgren
Sedan Pernilla Wahlgren skaffade sitt nya hus i Marbella har det hetat Casa de las Estrellas.
Men nu har hon döpt om det!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
Se också: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

För ungefär fyra år sedan köpte Pernilla Wahlgren sitt första hus i spanska Marbella. Det gav hon ”Casa rosa” eftersom att fasaden är just rosa. Villan har också en stor tillhörande terass med utsikt över havet.

Artisten och tv-profilen har också köpt ett till hus i Marbella. Det huset är vitt och har istället för en terass en lyxig tillhörande pool. Tidigare kallade hon huset för ”Casa de las Estrellas” men hon har berättat att hon ännu inte bestämt namn.

”Casa de las Estrellas heter det nu – vilket betyder Stjärnornas hus. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt… Kanske målar det rosa, & döper det till Casa Rosa 2. 0 ..?!”, skrev Pernilla Wahlgren i ett Instagraminlägg när hon offentliggjorde det nya husköpet.

Annons

Det heter Pernilla Wahlgrens hem i Marbella

Men nu har hon bestämt sig!

I ett nytt inlägg på Instagram skriver om hon om lyckan över att ha så många gäster på besök.

”Min målbild med nya huset; En plats där mina barn & deras vänner kan samlas & umgås, laga middagar tillsammans & leva livets liv. Så lycklig över att nu få se den drömmen bli till verklighet…”, skriver hon och använder hastaggen #casapiña.

En nyfiken följare frågar då om det är så att hon har bytt namn på huset Från Casa de las Estrellas till Casa Piña.

”Japp bestämde mig nu!”, lyder svaret från Pernilla Wahlgren.

Bilderna från Stockholmsvillan

Och det är inte bara i Spanien som det går framåt med bostäderna. På Lidingö håller hennes stora villa nu på att bli klar, något som hon visade upp på Instagram nyligen.

”Känslan jag vill åt är ”Boutique Hotel”! Och ingen kan lösa det bättre än Lisa, som varit med & inrett några av mina absoluta favorithotell!”

”En sak är säker. Vi kommer att gå all in! Villa Wahlgren – Anything but ordinary!”, skrev Pernilla Wahlgren och visade upp en massa bilder från huset.

Annons