Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Pernilla Wahlgren visar upp nya huset i Spanien – efter renoveringarna

05 maj, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Pernilla Wahlgren
Det krävdes viss renovering för att Pernilla Wahlgren skulle bli helt nöjd med sitt nya hus i Spanien.
Men nu är det klart!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Artisten och tv-proflien Pernilla Wahlgren har mycket att stå i när det kommer till bostäder just nu. Dels så väntar hon ju på att flytta in i sin stora lyxvilla på Lidingö som i full färd med att byggas klart, och dels har hon skaffat en ny lya i Spanien.

I Marbella har hon ju tidigare också haft sitt Casa Rosa, men det nya stället har hon inte bestämt namn på än.

”Mitt nya hem i solen! ‘Casa de las Estrellas’, heter det nu – vilket betyder ‘Stjärnornas hus’. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt…Kanske målar det rosa, & döper det till ‘Casa Rosa 2.0’ ..?!”, skriver Pernilla Wahlgren i ett Instagram-inlägg där hon visar upp lite bilder på huset.

Annons

Därför renoverade Pernilla huset

Nu har hon sett till att stället fått sig en liten renovering, och på sociala medier får vi se resultatet.

”När jag klev in i mitt mitt nya hus i Spanien (som jag fortf inte bestämt namn på) så blev jag KÄR direkt! Dock var jag inte så kär i de murriga fondtapeter som satt i många av rummen. Precis som i ‘Casa Rosa’ & ‘Gröna Huset’ , så kom min älskade inredningskompis snabbt till min undsättning, & flyttade in i huset några dagar för att måla om i vardagsrummet & i mitt sovrum! Ljust & fräscht & precis den färg jag ville ha, som passar perfekt till teracotta-stengolven!”, berättar Pernilla Wahlgren.

Tvingas bo på hotell

På tal om Gröna huset, artistens tidigare hus på Lidingö, så har hon precis flyttat ut från det. Vilket skapat lite problem eftersom att hon inte fått tillgång till den nya villa än. Så nu bor hon och sonen Theo på hotell.

Hon har i sin podcast Wahlgren och Wistam tidigare berättat att hon känner sig lite missnöjd över att inte ha väntat med att sälja huset, eftersom hon fått höra att hon skulle kunna få mer för det nu samtidigt som det inte skulle bli samma glapp i boendesituationen som det är nu.

Foto: TT

Annons