Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Prinsessan Estelle – detaljen som avslöjar hennes okända sida

16 nov, 2020 
Helena WIKLUND
Prinsessan Estelle och kungen.
Åtta år, och redan med en egen signatur-accessoar. Ja, det är verkligen något speciellt med prinsessan Estelle – och hennes handväskor!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Redan som fyraåring kånkade prinsessan Estelle runt på sin lilla skära bag. Och just nu går hon ingenstans utan sin axelremsväska i läder, med lock i lila och grönt.

11 gånger prinsessan Estelle har charmat ossBrand logo
11 gånger prinsessan Estelle har charmat oss

Ja, detta har blivit prinsessan Estelles signatur-accessoar, och redan som pytteliten gillade hon att bära runt på sina favoritsaker. In till Te Deumet – eller tacksägelsegudstjänsten – när prins Oscar var nyfödd tågade hon med sin tygväska i handen. Den var rosa förstås, hennes älsklingsfärg på den här tiden, och den hade illgrönt foder. Runt kanten vippade vita bollfransar och mitt på ordet LOVE broderat. Och Estelle höll den stolt i knäet.

Inte utan min handväska!

Just den här väskan hade kronprinsessan Victoria fått när hon var i Tanzania två år tidigare, och nu hade en mycket nöjd Estelle fått den i prsesent.

Annons

Nästa väska dök upp när prins Oscar skulle döpas, hösten 2016. Den här gången var det en chic påsmodell som dinglade i prinsessan Estelles hand, vitt och rosa, och den såg snudd på ut att vara skräddarsydd till klänningen.

Den här väskan var en present från mamma.

Och på väg till sysslingen Désirées dopkalas svingade Estelle sin pyttelilla handväska, en äkta designväska från kronprinsessan Marie-Chantal barnklädesmärke, en modell som gick under namnet ”Girls Tote Bag Medium”.

Lilla tygväskan när prins Oscar döptes.

Prinsessan Estelles första skolväska

Till förskolepremiären anlände Estelle med en vinröd Mini-Kånken från Fjällräven, och den första riktiga skolväskan blev också en ryggsäck, ljusblå och tillpiffad med två ögon och en glad mun. Och just nu är det axelremsväskor som gäller för prinsessan Estelle, närmare bestämt denna prydd av en häst.

Annons