Artikeln innehåller reklamlänkar

Dröm dig bort – bästa romanceböckerna du kan köpa online!

Romanceböcker
Böcker med romantik, bultande hjärtan och passion så het att du rodnar. Vi listar de bästa romanceböckerna du kan köpa online!

Efter succén med 50 shades of gray är det många som hittat till romanceböckerna. Och det är lätt att förstå, de pirriga berättelserna om kärlek, åtrå och lust är bladvändare av rang!

Dåliga 90-talsfilmer som blivit moderna klassiker
1:04

Efter reklamen: Dåliga 90-talsfilmer som blivit moderna klassiker

(1:04)

Slå på ljud

Bästa romanceböckerna att köpa på nätet

Här listar vi romanceböckerna som du kan köpa online som vanlig bok, e-bok eller som ljudbok!

600 mil till dig

Romance när det är som bäst, svenskan Alice får kontakt med amerikanen Nathan via sociala medier och deras vänskap växer snabbt till något annat – men förutom Atlanten finns det förhinder för deras kärlek. Boken som är skriven av svenska författaren Lovisa Widstrand finns att köpa hem både som vanlig bok och som e-bok, välj det format som passar dig bäst! Läs mer och beställ hem den som bok här! (länk till Bokus) Och klicka här för att köpa den som E-bok (länk till Bokus)

Frusen fjäril

Författaren Sylvia Day, som står bakom Crossfire-serien är tillbaka med en ny känslostormande kärlekshistoria. I centrum står Teagan som äntligen lämnat sitt förflutna bakom sig när Garret flyttar in på samma gata och vänder upp och ner på tillvaron. En bok att älska från första sidan! Läs mer och köp den som bok här. (länk till Bokus)

Här kan du klicka hem dem som E-bok (länk till Bokus) och här finns den även som ljudbok! (länk till Bokus)

Bridgerton-böckerna

Bokserien om familjen Bridgerton gjorde stor succé som Netflixserie. Om du har sett den kan du vara säker på att det finns fler pikanta detaljer i böckerna än i serien – de är lika bra oavsett om man vet vad som ska hända eller inte! Böckerna om Bridgerton är som en korsning av Jane Austen-böcker med Bridget Jones. Det handlar om den unga vackra Daphne Bridgerton i sin jakt på en lämplig friare, heta känslor och passion utlovas! Böckerna är i åtta delar, klicka här för att läsa mer och köpa den första boken. (länk till Bokus)
Här kan du klicka hem den som E-bok. (länk till Bokus)

Med hjärtat som insats

Vad är väl en lista med romanceböcker utan romance-drottningen Simona Arnstedt? Boken Med hjärtat som insats handlar om Dessie och Sam som hade ett passionerat förhållande som unga men deras kärlek krossades och de bröt upp efter ett oförlåtligt svek. De träffas på nytt som vuxna – kommer de att kunna plocka upp tråden där de tappade den? Läs mer om boken och köp den här. (länk till Bokus)
Här kan du klicka hem den som ljudbok! (länk till Bokus)

Satsa allt

Heléne Holmström skriver om framgångsrika advokaten Johannes Lund som en dag får ett samtal från kvinnan han aldrig lyckats glömma. En berättelse om svek, ett brott och otillåtna känslor. Läsvärd! Läs mer och köp boken här. (länk till Bokus)

Här kan du klicka hem den som ljudbok! (länk till Bokus)

Minns oss som nu

Julia Lönnquist skriver om floristen Thea som återvänder hem från Nya Zeeland för att tömma sin mosters dödsbo för att sedan återvända tillbaka. Men huset lurar på hemligheter och hon träffar den snygge och gåtfulle fotografen Tim. Feelgood-romance om jakten på den stora kärleken och svåra livsbeslut. Läs mer och köp boken här. (länk till Bokus)
Här kan du klicka hem den som ljudbok! (länk till Bokus) Här finn den även som E-bok. (länk till Bokus)