Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så är Helena Janebrinks relation till Caspers familj efter skilsmässan

07 dec, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT

Det har gått snart ett år sedan Casper och Helena Janebrink separerade efter över 20 år ihop.
Nu öppnar Arvingarnastjärnans pappa, dansbandsikonen Dennis Janebrink, upp om hur familjen hanterat skilsmässan.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I början på februari i år kom nyheten om att Arvingarnas frontman Casper Janebrink och Helena Janebrink går skilda vägar efter att ha varit gifta i 23 år.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, lät de meddela på sina sociala medier.

Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Därför tog det slut mellan Casper och Helena Janebrink

Det skulle inte dröja länge innan anledningen bakom skilsmässan uppdagades. Casper Janebrink hade träffat en annan, mäklaren Therese Andersson. Och ett par månader efter uppbrottet stod det klart att Arvingarnastjärnan väntade barn med nya flickvännen.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra. När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra, sade han till Expressen.

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev, medgav han också.

Barnet kom till världen i september i år och det blev en liten pojke.

Helena Janebrink: ”Känns som att jag har fått en kniv i hjärtat”

Exhustrun Helena Janebrink gjorde klart, i en tidigare intervju med Hänt, att uppbrottet lämnat henne med ett krossat hjärta.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat.

– Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, förklarade hon då.

Dennis Janebrink om sonens skilsmässa

I en ny intervju med nöjessajten berättar Caspers pappa, dansbandslegendaren Dennis Janebrink, om sonens skilsmässa.

– Du vet jag har ju själv gått igenom en skilsmässa och man vet hur det är egentligen. Det är synd när det blir så, men det är inte mycket att göra åt, så vi lägger oss inte i det. Det är bara försöka glädjas åt det som kommer och det nya som är. Det har gått jättebra med hans nya tjej och svärföräldrarna där, så det är inga problem. Vi bryr oss inte så mycket om de dåliga sakerna utan försöker tänka positivt och glädjas åt det som är, säger han till tidningen.

Dennis Janebrink säger också att han har haft kontakt med Helena efter skilsmässan, men att det varit sporadiskt.

– Det är faktiskt så att vi har inte haft så mycket kontakt med just Helena, mer än då när de var familj. Då var det mycket kontakt och även med svärföräldrarna, men det var mest på kalas och sånt som vi träffades. Så den kontakten med Helena har avtagit, men vi har pratat. Hon har ringt några gånger och pratat, säger han.

Foto: TT

Annons