Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt visar upp lyxhuset – se bilderna

09 mar, 2022 
Elin Jonsson
Fotograftt/discovery+.
micke och sanna
Nu visar Sanna Lundell upp stora huset i Nynäshamn.
Se hur hon och Mikael Persbrandt har det här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Idag lever Sanna Lundell, 43, och Mikael Persbrandt, 58, ett lyckligt familjeliv på en herrgård på ungefär 500 kvadratmeter utanför Nynäshamn. Paret delar tak med barnen Igor, 15, Lo, 12, och Fox, 3. Äldsta dottern Olga Crafoord-Lundell flyttade nyligen hemifrån. Hundarna Moyo och Howdy, katten Pennywise, fyra hästar och ett par hönor hänger också omkring på den stora gården.

TV: Sanna Lundells stilresa genom årenBrand logo
TV: Sanna Lundells stilresa genom åren

Sanna Lundell om livet som särbo med Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har dock inte alltid bott ihop, det var för drygt fem år sedan de valde att slå sina påsar ihop och blev sambos.

Annons

– Innan var jag och Micke särbors. Jag bodde i en trea på Söder och Micke i ett stort hus på Älgö. Det finns många fördelar med att vara särbos, och det var därför vi var det i tio år. Det är det ultimata ur ett jämställdhets perspektiv skulle jag säga, säger Sanna Lundell i Kanal 5-programmet Här bor jag.

”Vi både blev helt begeistrade i platsen”

– Det som gjorde att vi tillslut flyttade ihop var för att vi hittade det här stället. Vi blev liksom båda två helt förälskade i och begeistrade i den här platsen. Så det var då vi kände att vi var redo att släppa det vi har för att slå oss samman.

Välkomna hem till Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Matrummet

– Jag gillar möbler och saker som har en historia, säger Sanna Lundell och smeker matbordet i trä som är prytt med diverse brännmärken från kastruller och annat.

Annons

Huset har tre våningar

Vad blir det för mat?

– Jag lagar nog mest mat, jag lagar nog nästan alltid mat faktiskt. Jag tycker att det är kul att laga mat. Jag skulle till och med säga att jag är duktig på att laga mat. Jag har ju gjort en kokbok!, säger Sanna Lundell när hon visar upp sitt och Mikael Persbrandts kök.

Annons
Annons

Hundarna har en helt egen frys!

”Både jag och Micke blev förälskade i den här platsen”

Ett rum som osar 60-tal

På våning två har vi sov- och badrum

”Välkomna till Falcon Crest!”

– Välkommen till Falcon Crest! Det här är en rolig liten rest utav huset från hur det på hela taget såg ut när vi flyttade in, säger Sanna Lundell när hon visar upp sitt stora badrum.

Annons

– Det är liksom fejkmarmor, det är rosa, det är guldkranar, det är körsbärsträpanel, infällda spottar. Det här måste ha varit uberlyxigt när det begav sig, och jag tycker fortfarande att det är lyxigt. Det är därför vi valt att inte göra nått och bara rivit ut hela skiten. För det är ju riktigt fult, fortsätter hon.

– Jag älskar alltså det här badrummet, men jag tycker samtidigt att det är jättefult. Jag har helt klart mixed emotions över det här badrummet, säger hon samtidigt som hon gör klart att det är det rummet hon vistas allra mest i.

Annons

Favoritplats nummer två: Bastun

Sanna Lundells arbetsrum

Sovrummet

– Egentligen tycker jag inte att man ska köpa dyra sängar, det är barnens kiss och kroppsvätskor och kvalster. Man borde byta vart femte år, säger Sanna Lundell samtidigt som hon förklarar att hennes och Mickes säng förvisso var väldigt dyr.

Annons

– Men insikten om att bara köpa billiga sängar kom efter det att min son blev blöjfri, ja och då kissade han ner hela sängen.

– Jag älskar dock textiltvätt. Det är helt fantastiskt.

Herrgården ligger i direkt anslutning till stallet

Annons

Foto: TT/discovery +

Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Sanna Lundell som du kanske inte visste
Annons