Sanna Lundell – ”sprickstolt" över dottern Olga

Sanna Lundell är journalist, programledare och influencer. Hon har fyra barn, tre tillsammans med Mikael Persbrandt och ett ihop med Wille Craaford.

Foto: TT

Sanna Lundells dotter har fått sin första text publicerad. Och som mamma är Sanna förstås otroligt stolt.

I ett inlägg på Instagram uttrycker Sanna sin glädje över att Olga Lundell har skrivit en rolig text för Nöjesguiden – och ursäktar för skrytet.

”Ursäkta SKRYT, men jag har alltså ett barn som precis fått sin första text publicerad. Och den är episk! På riktigt sjuk! Skrattade precis ihjäl mig! Sprickstolt är jag. Som en jättepinsam medelålders mamma❤️”, skriver Sanna i sitt hyllningsinlägg till dottern.

Länken till texten i fråga länkar hon förstås till i sin profil.

Hennes följare håller med om att hon ska vara stolt och tycker inte att hon ska känna sig pinsam. Självklart berömmer de också Olgas text.

Se också: 5 saker du inte visste om Sanna Lundell

2:51

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Sanna Lundell

(2:51)

Sanna Lundells kärlek till barnen

Att Sanna har en stor kärlek till sina fyra barn är ingen överraskning för de som följer henne på Instagram. Hyllningar och omtanke för barnen syns där titt som tätt. Som när hennes hjärta brast för att sonen Fox skadat sig och behövde gipsa benet för några veckor sedan.

Och när Olga fyllde 19 år förra året skrev mamma Sanna om hur tacksam hon är över att få ha henne i sitt liv:

”Fatta att jag byggde denna extraordinärt sublima människa med min kropp för 19 år sedan! Sen har världen, vännerna, djuren, kärleken och Det Stora Hela gjort henne till en diamant! Så tacksam, rörd, lycklig, stolt över att få ha dig i mitt liv @olgacrafoordlundell ❤️❤️❤️”.