Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sanna Nielsens kärleksresa efter Allsång på Skansen

14 aug, 2018 
Minna Wallén-Widung
Sanna Nielsen gör sin sista Allsång på Skansen för i sommar. Och efter det väntar en efterlängtad semester tillsammans med kärleken Joakim Ramsell. "Vi ska försöka vara borta ett tag", säger programledaren till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Allsångssommaren går mot sitt slut. Under måndagskvällen sändes det sista avsnittet av Lotta på Liseberg och på tisdagen är det dags för Sanna Nielsen att ställa sig på Skansens scen för sista gången i sommar i Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen leder allsången i SVT-programmet Allsång på Skansen från Sollidens scen i Stockholm.
Sanna Nielsen leder allsången i SVT-programmet Allsång på Skansen från Sollidens scen i Stockholm. Foto: IBL Bildbyrå

Huruvida det blir en till säsong för Sanna Nielsen har hon ännu inte avslöjat. Klart är dock att hon fått frågan från SVT, men svaret håller hon än så länge för sig själv. Vissa år har allsångsledaren valt att avslöja en eventuell fortsättning i direktsändning i säsongens sista program.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag kommer göra så eller inte. Jag vet inte ännu vad känslan är, säger Sanna Nielsen till Aftonbladet.

Sanna Nielsens sambo

Till hösten väntar nya projekt för artisten och programledaren. Men också där är hon än så länge väldigt hemlig med vad hon ska göra. Däremot har hon bestämt sig för att det nu ska bli en lång och efterlängtad semester, så fort den sista allsångskvällen är avklarad.

– Jag ska vara ledig ganska länge faktiskt, hela augusti och en bit in i september. Jag kommer dra ner till Skåne och hänga med familjen och sen dra på nån semesterresa någonstans i Europa för att ladda batterierna och koppla bort hjärnan, säger hon till tidningen.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell. Foto: IBL Bildbyrå

Med sig på resan tar hon kärleken Joakim Ramsell, partner och sambo sedan tio år. Han jobbar också som musiker och har ägnat en stor del av sommaren åt spelningar och turnéer, så nu ska de två bara rå om varandra ett tag.

Annons

–  En liten semesterresa blir det, till Europa. Vi får se lite och ta dagen lite som den kommer, och kanske inte planera så himla mycket. Vi ska försöka vara borta ett tag, säger Sanna Nielsen till Expressen och avslöjar samtidigt att det lutar åt att paret bokar en resa till Grekland.

Allsång på Skansen den 14 augusti

Men innan den efterlängtade semestern kan börja, är det alltså dags för Sanna Nielsen att ta plats på Sollidenscenen på Skansen en sista gång. Den här veckan gästas hon av Sven-Bertil Taube, Magnus Uggla och Seinabo Sey.

Instagram har Sanna Nielsen publicerat ett filmklipp där hon och Sven-Bertil Taube sitter tillsammans och sjunger den klassiska Änglamark.

Säsongsavslutningen av Allsång på Skansen sänds tisdagen den 14 augusti klockan 20.00 i SVT1.

Annons