Sanna Nielsens plötsliga beslut med pojkvännen Joakim

Sanna Nielsen med pojkvännen Joakim

Foto: TT

I över tolv år har Sanna Nielsen varit tillsammans med gitarristen Joakim Ramsell.
Nu har paret tagit ett stort steg i sin relation, vilket var något som Sanna menar inte var planerat.
– Det var den tiden i livet, säger hon till Expressen.

Sångerskan Sanna Nielsen, 35, har under de senaste åren fått den stora äran att vara programledare för sommarklassikern Allsång på Skansen. År efter år har hon gästats av svenska artister på Sollidenscenen och tillsammans har de sjungit gamla godingar från allsångshäftet med publiken. I år blir det annorlunda – programmet sänds nämligen utan publik, detta på grund av den pågående pandemin.

Sanna Nielsen om förändringen inför allsången
Slå på ljud

Till en början var det oklart om det skulle kunna bli något program överhuvudtaget men sedan togs beslutet att programmet skulle genomföras ändå, men utan någon publik på plats på Skansen. Istället får tittarna sjunga med i låtarna hemifrån soffan.

Beslutet med stora kärleken

Det är inte bara det annorlunda upplägget för programmet som blir nytt för Sanna i år, det blir även hennes första sommar i det nyköpta huset. Sanna och pojkvännen Joakim Ramsell, 47, tog nämligen ett stort beslut i slutet av förra året och köpte sig en sexrumsvilla i Tyresö, utanför Stockholm. Steget i relationen var något som inte var planerat utan det bara hände.

– Vi har bott i en tvåa i tolv år, vi hade säkerligen kunnat bo kvar i den där lägenheten många år till för vi älskade den. Men det var den tiden i livet, och vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, säger Sanna till Expressen.

Sanna Nielsens besked timmar innan premiären av Allsång på Skansen

Förändringen i vardagen

Livet i det nya boendet innebär mycket mer arbete än i den tidigare lägenheten. Så när Sanna inte syns i tv-rutan kommer många timmar läggas på att göra iordning i det stora huset.

– Varje dag är det något nytt, man ska se till att huset fortfarande står. Jag är uppväxt i hus, men kan absolut ingenting – jag lär mig mycket. Men det är en jättehärlig frihet att ha större ytor och kunna gå ut i sin trädgård.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Tre gånger Victoria lånat mamma Silvias kläder
Lotta på Liseberg: Olyckorna som tittarna inte fick se