Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sanna Nielsens plötsliga beslut med pojkvännen Joakim

08 jul, 2020 
gabriella håkansson
Sanna Nielsen med pojkvännen Joakim
I över tolv år har Sanna Nielsen varit tillsammans med gitarristen Joakim Ramsell.
Nu har paret tagit ett stort steg i sin relation, vilket var något som Sanna menar inte var planerat.
– Det var den tiden i livet, säger hon till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Sångerskan Sanna Nielsen, 35, har under de senaste åren fått den stora äran att vara programledare för sommarklassikern Allsång på Skansen. År efter år har hon gästats av svenska artister på Sollidenscenen och tillsammans har de sjungit gamla godingar från allsångshäftet med publiken. I år blir det annorlunda – programmet sänds nämligen utan publik, detta på grund av den pågående pandemin.

Sanna Nielsen om förändringen inför allsångenBrand logo
Sanna Nielsen om förändringen inför allsången

Till en början var det oklart om det skulle kunna bli något program överhuvudtaget men sedan togs beslutet att programmet skulle genomföras ändå, men utan någon publik på plats på Skansen. Istället får tittarna sjunga med i låtarna hemifrån soffan.

Beslutet med stora kärleken

Det är inte bara det annorlunda upplägget för programmet som blir nytt för Sanna i år, det blir även hennes första sommar i det nyköpta huset. Sanna och pojkvännen Joakim Ramsell, 47, tog nämligen ett stort beslut i slutet av förra året och köpte sig en sexrumsvilla i Tyresö, utanför Stockholm. Steget i relationen var något som inte var planerat utan det bara hände.

Annons

– Vi har bott i en tvåa i tolv år, vi hade säkerligen kunnat bo kvar i den där lägenheten många år till för vi älskade den. Men det var den tiden i livet, och vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, säger Sanna till Expressen.

Förändringen i vardagen

Livet i det nya boendet innebär mycket mer arbete än i den tidigare lägenheten. Så när Sanna inte syns i tv-rutan kommer många timmar läggas på att göra iordning i det stora huset.

– Varje dag är det något nytt, man ska se till att huset fortfarande står. Jag är uppväxt i hus, men kan absolut ingenting – jag lär mig mycket. Men det är en jättehärlig frihet att ha större ytor och kunna gå ut i sin trädgård.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Annons