Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Se de söta bakverken från Meghan Markles babyshower

02 jan, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Gulliga storkar och kaniner var bara några desserter som gästerna bjöds på under tillställningen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I förra veckan firade Meghan Markle sin babyshower i New York, en privat tillställning på femstjärniga The Mark Hotel på Upper East Side.

Eventet anordnades av vännen Serena Williams och bland andra Amal Clooney och Gayle King var på plats för att lyckönska hertiginnan, som sågs anlända i en vid, grå kappa och hudfärgade pumps.

Den brittiska hertiginnan Meghan Markle fotograferades på väg till sin baby shower i New York.
Foto: TT

Vi lär inte få se några bilder inifrån det exklusiva eventet, men tack vare Instagram kan vi åtminstone tjuvkika på menyn. Det är fankontot When Harry Met Meghan som spelat in konditorn Jean-Georges Vongerichtens story från tillställningen, där ett bord som fullkomligen dignar av sötsaker visas upp.

Annons

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Kakor formade som storkar och kaniner var bara några av rätterna som gästerna bjöds på, dock helt utan det traditionella blå eller rosa temat. Barnets kön har nämligen inte offentliggjorts och förmodligen får vi vänta till födseln för att se om det blir en liten prins eller prinsessa.

https://www.instagram.com/p/BuTBrgAIAzD/

https://www.instagram.com/p/BuTC3mFl7VB/

Enligt Harpers Bazaar ska ytterligare en babyshower anordnas i Storbritannien senare i vår, då hertiginnan också beräknas föda.

Läs också:

Därför använder Meghan Markle inte mönstrade kläder

Så stylar Meghan Markle alltid det klassiska nyckelplagget

 

Annons