Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Se Johan Glans prata om påsken!

23 mar, 2016 
Johanna Svan
Johan Glans på scen med turnén World Tour of Skandinavien
Se Johan Glans göra en hysterisk rolig stå-upp om påsken - var kommer egentligen alla traditioner ifrån?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Detta är Johan Glans

Johan Glans är en svensk stand-up komiker från Eslöv i Skåne, som gjorde sin debut på scen i Malmö redan 1994. Sedan dess har Johan fått ett brett genomslag med tv-program som Kvarteret SkatanRäkfrossa, Morgonsoffan och Parlamentet. År 2003 utsågs han till Årets manliga komiker på stand-up galan. Johan Glans har också fått Karamelodiktstipendiet.

Mellan 2010 och 2012 spelade han i Monty Python-musikalen Spamalot i Malmö och Stockholm.

Hans stand-up scenshower har konsekvent sålt ut teatrar inte bara i Sverige utan över hela norden. Några av de mest framgångsrika är World Tour of Skåne (2008), World Tour of Skandinavien (2013) samt World Tour of The World (2016).

Johan har även gjort internationell TV med serien Swedish Dicks som skapats av Peter Stormare. Programmet sändes i Sverige på Viaplay och i USA på Lionsgate TV. I serien medverkade även den världskända skådespelaren Keanu Reeves.

Johan Glans familj

Johan är gift med Sara Young som tidigare varit med i humorprogrammet Deluxe på P3 och numera är aktiv som stand-up komiker. Tillsammans har de två barn.

Här kan du se det roliga klippet när Johan Glans gör stand up om påsken:

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons