Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Vi listar serier som har premiär i november!

29 okt, 2021 
Jenny Lundberg
TV-serierna Knutby och Kin.
Serierna Knutby och Kin har premiär i november.
Bunkra upp med popcorn och annat gott framför teven i vintermörkret – vi har listat både härliga och spännande serier som har premiär i november!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det blir både spännande drama och nervkittlande thrillers att följa under vintern framför teven. Här kommer några utvalda serier att hålla koll på och se fram emot. Kanske hittar du en ny favoritserie att följa?

Se också: 5 nyheter på Disney+ i november 2021

5 nyheter på Disney+ i november 2021Brand logo
5 nyheter på Disney+ i november 2021

Serier som har premiär i november

Mullvaden

Den internationella tittarsuccén Mullvaden gör comeback. Följ med när tio folkkära svenskar tävlar i kluriga utmaningar och nervkittlande gissningslekar i det äventyrliga slottsmysteriet.

Premiär den 2 november på discovery+ och Kanal 5.

Annons

The newsreader

En ambitiös journalist och ett nyhetsankare som är notoriskt svårhanterlig måste nu samarbeta för att tillsammans överleva i ett hektiskt nyhetsrum 1986.

Premiär den 4 november på Viaplay.

Den osannolika mördaren

Robert Gustafsson spelar Stig ”Skandiamannen” Engström i Netflix-serien ”The unlikely murderer”, som baseras på den prisbelönta boken ”Den osannolika mördaren: Skandiamannen och mordet på Olof Palme” från 2018, skriven av Thomas Pettersson.

Premiär den 5 november på Netflix.

Kin

En klassisk Drama/Thriller om blodsband, kärlek och lojalitet. En pojke dödas och hans familj inleder ett gängkrig mot en internationell kartell. Ett stjärnspäckat irländskt maffiadrama med internationella storstjärnor.

Premiär den 7 november på Viaplay.

På gränsen med Peter Jihde

fyra säsonger har Peter Jihde tagit tempen på de mest omdiskuterade frågorna i USA och även i Sverige. Han möter människor som lever i samhällets utkanter och tar upp ämnen som är omdebatterade. Teman under höstens tre episoder är mäns våld mot kvinnor, krigen i Sverige och internets baksida.

Annons

Premiär den 8 november på TV3 och Viaplay.

Gentefied, säsong 2

Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.

Premiär den 10 november på Netflix.

Knutby

Serien Knutby
Alba August och Aliette Opheim återfinns på skådespelarlistan i dramaserien Knutby.

En dramaserie baserad på händelserna i det omtalade Knutbyfallet som skakade Sverige under 2004. Serien i sex avsnitt bygger på Jonas Bonniers roman ”Knutby”. Berättelsen skildrar perioden som föranledde ett mord och ett mordförsök inom en frikyrklig församling i samhället med samma namn.

Annons

Premiär den 11 november på TV4 och C more.

Vinterstudion

Vi guidas genom vinterns många spännande skidtävlingar och annan direktsänd vintersport.

Premiär den 13 november på SVT.

The Beatles: Get back

En tredelad dokumentärserie regisserad och producerad av Peter Jackson. Över sex timmar av aldrig tidigare visat restaurerat rörligt material kommer att visas, bland annat bandets sista liveframträdande i sin helhet.

Premiär den 25 november på Disney+.

Det här är ditt land

Det har gått snart två år sedan journalisten och programledaren Carina Bergfeldt genom ett DNA-test fick reda på att hon hade en okänd bror i USA. Den mesta kontakten mellan dem har hittills hållits över internet. Men sommaren 2021 kommer Jeffrey Nielsen till Sverige för att bygga vidare på relationen med sin nyfunna familj och söka sina biologiska rötter. Med sig har han sin fru, sin nyfödda son och en hemlig idé om att starta ett nytt liv i det förunderliga landet Sverige.

Premiär den 25 november på SVT.

På Spåret

Ett av våra mest folkkära kunskapsprogram i tv är tillbaka. Här hittar du alla deltagare i På spåret 2021.

Premiär den 26 november på SVT.

The Box

Ett psykologiskt kriminaldrama med övernaturliga inslag.

Premiär den 28 november på Viaplay.

Kamikaze

Handlingen kretsar kring 18-åriga Julie som är på jakt efter en mening med livet.

Premiär i november på HBO.

Annons