Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Shirley Clamp hyllas för syskonbilden på Instagram

29 okt, 2019 
Redaktionen
Shirley Clamp hyllar systern på Instagram
På Instagram har Shirley Clamp delat med sig av en tillbakablick på sig och sin syster. Bilden på en ung Shirley har fått följarna att häpna. ”Wow”, skriver en.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Artisten Shirley Clamp, 46, slog igenom 2004 när hon medverkade i Melodifestivalen 2004 med låten Min kärlek. Efter genombrottet har hon bland annat medverkat ytterligare fyra gånger i Melodifestivalen och tävlat i Stjärnornas stjärna. Men under långa perioder har Shirley dragit sig undan från rampljuset.

När Shirley Clamp gästade TV4:s Helt sjukt tidigare i höstas berättade hon att frånvaron berott på depressioner.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

– Utifrån sett tror jag det blir att folk har tänkt ”vart har hon tagit vägen?” för jag har tagit lite pauser mellan… efter fyra-fem år så försvinner jag i fyra-fem år och så har jag hållit på så, förklarade Shirley i programmet.

Men nu är artisten åter i rampljuset och i november är det premiär för hennes soloshow Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt där skådespelaren William Spetz, 23, står för regin. På sin Instagram delar Shirley flitigt med sig av bilder och klipp från sina repetitioner inför showen – men nu har en helt annan bild som Shirley publicerat på Instagram fått följarnas uppmärksamhet.

Annons

Shirleys tillbakablick med systern

På bilden ses en ung Shirley Clamp posera tillsammans med sin syster, Tania Clamp. Både Tania och Shirley som på bilden är i tidiga tjugoårsåldern står med ena handen på höften och ser rakt in i kameran.

”Jag och min syster Tania Clamp 1994”, skriver Shirley Clamp följt av ett emojihjärta och fortsätter:

”Minns att jag kände mig avslappnad…”

Tillbakablicken på Shirley och hennes syster har fått över 900 gillamarkeringar och kommentarsfältet fylls med hyllningar till systrarna – men en och annan anmärker även på det Shirley själv skrev till bilden.

”Ååå så söt… Och väldigt avslappnad”, skriver en följare följt av en skrattande emoji.

Även systrarnas mamma, Anita Clamp, ses kommentera bilden på sina döttrar.

”Oj då, här var det tuffa brudar minsann”, skriver hon skämtsamt.

Majoriteten av kommentarerna hyllar bilden fullständigt. Artisten Nanne Grönvall, 57, kommenterar i form av två emojihjärtan och flera av Shirleys följare stämmer in:

”Underbar bild”, skriver en.

”Wow, hej snyggingar”, skriver en annan.

”Vacker då, vacker nu! Och helt underbar!”, skriver en tredje.

”En syster är det bästa som finns”, sammanfattar en fjärde.

Av Ida Gustafsson/Hänt.se

Foto: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons