Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Shirley Clamps kärlekslycka – visar upp nya pojkvännen

22 jan, 2021 
Julia Navrén
Shirley Clamp berättar att hon träffat kärleken igen.
Shirley Clamp har hittat kärleken igen!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Precis som för andra inom nöjesbranschen var 2020 ett tufft år för schlagerstjärnan Shirley Clamp. Men istället för att satsa på karriären gav hon privatlivet en chans, och hittade kärleken i hockeyprofilen Benny Rönnelöw.

Hollywoods oväntade kändispar som varit tillsammansBrand logo
Hollywoods oväntade kändispar som varit tillsammans

I TV4:s Nyhetsmorgon har hon berättat mer om kärlekslyckan, och om varför timingen just nu blev så rätt.

– Jag är dålig på att ta tid till sånt som är jättebra för mig. För det första har jag vågat släppa in och visa, vågat visa allt jag känner och släppa in all kärlek. Det låter kanske klyschigt, men så är det.

Shirley Clamp: ”Kunnat landa i kärleken”

Det är första gången sedan uppbrottet från exet Daniel Ottosson för fyra år sedan som Shirley har vågat släppa in någon ny i sitt liv. De inställda turnéerna blev en chans till att lära känna varandra bättre.

shirley clamp pojkvän benny rönnelöw
Shirley Clamp med pojkvän Benny Rönnelöw.

– Jag gillar många bollar i luften och ingen tid över. Då är jag som bäst när det gäller prestation. Vi träffades helt rätt, eller för hans del att träffa mig var det rätt läge. För jag har kunnat landa i kärleken.

Annons

Med Shirleys dotter Vilja och Bennys fyra barn hade det kunnat bli fullt hus, men än så länge är de fortfarande särbos.

– Vi bor inte ihop, så kul ska vi inte ha det. Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, jag har tagit tid. När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa, säger hon i Nyhetsmorgon enligt Expressen.

Annons