Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons namnval till sonen

22 sep, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Sigrid Bernson, Robin Bengtsson
I början av september kom Sigrid Bernsons och Robin Bengtssons son till världen.
Nu berättar föräldrarna vad han heter.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i maj som artisten Robin Bengtsson, 32, och Let's dance-stjärnan Sigrid Bernson, 33, gick ut med de lyckliga nyheterna att de väntar barn.

Se också: Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnanBrand logo
Se också: Sigrid Bernson - 5 saker du inte visste om stjärnan

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, berättade de då på Instagram och delade där familjen om tre baka bullar och lillgrabben håller i bilder från ultraljudet.

Paret träffades 2019 när de tävlade tillsammans i TV4:s långkörare Let's dance. Någon seger blev det inte för dem, men de hittade varandra och på julafton samma år valde de att gå ut och berätta om sin kärlek öppet genom att lägga ut en pussbild på Instagram.

Annons

Bengtssons och Bernsons första ord om sonen

Förra helgen visade Robin Bengtsson upp sin nyfödda son. Han har sedan tidigare 8-åriga sonen Wille – som nu alltså har blivit storebror.

”6/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek” skriver artisten i inlägget.

Robin Bengtsson har en son som heter Wille från ett tidigare förhållande.
Robin Bengtsson har en son som heter Wille från ett tidigare förhållande.

Så klart delade även den nyblivna mamman med sig av bebislyckan på sociala medier.

”6/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid Bernson på Instagram.

Sigrids och Robins namnval till sonen

Och nu berättar paret var sonen heter.

”Hej allihopa! Viggo heter jag och jag ville bara säga hej. Här kommer några bilder från mina första dagar hemma. Jag älskar att mysa med min storebror och med mina föräldrar. Min mamma är lite blödig och gråter ibland för att hon tycker att jag är så söt”, skriver Sigrid Bernson i ett Instagraminlägg och delar en massa bilder på familjen om fyra.

Foto: TT

Annons