Sofia ”PT-Fia” Ståhls första ord om relationen med Tareq Taylor

Sofia ”PT-Fia” Ståhls första ord om relationen med Tareq Taylor
Tareq Taylor och Sofia Ståhl är ett par, det bekräftade tv-kocken i helgen som var. Nu berättar Sofia för första gången om relationen och starka känslorna hon känner för sin pojkvän.
0:27

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Tareq Taylor

(0:27)

I helgen bekräftade Tareq Taylor, 52, att han och Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, är ett par, i en intervju med Aftonbladet.

– Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär, sa tv-kocken i intervjun, och svarade samtidigt på vad det bästa med Sofia är:

– Att hon är så mycket Sofia. Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra.

Sofia Ståhl om att vara ihop med Tareq Taylor

Sofia Ståhl bloggar på Femina, och i ett blogginlägg som fått titeln ”Klart jag är kär” berättar Sofia nu om relationen för första gången.

”Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar”, skriver hon och fortsätter:

”Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv. Från att jag som tjugotvååring utbildade mig till personlig tränare, nischade bloggen till hälsa och startade eget företag till sjukskrivning för utmattningsdepression, åren av läkning och rehab, till karriär, böcker, TV, förlovning, bröllop, flytt, anställa min projektledare Sjödén, graviditet och sedan skilsmässa vid trettioett, bli ensamstående mamma och leva singelliv och nu en ny fas i igen, med min pojkvän”.

Sofia Ståhl

Sofia Ståhl på vimmel då Tareq Taylor lanserade vinet Tareq Riesling.

Hon tackar för allt det fina som hon och Tareq mötts av efter att han bekräftade deras relation i Aftonbladet.

”Vi vill båda tacka för den enorma kärleken vi fått sedan Tareq bekräftade vår relation i Aftonbladet i fredags. Tusen varma tack för all värme! Rubriken ”Klart jag är kär” kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra. Igen, tack för allt fint ni skriver!”.

Tareq Taylors skilsmässa från Kristina

I september förra året lämnade Tareq Taylor och hustrun Kristina in ansökan om skilsmässa efter 26 år tillsammans.

– Det här året... det är ingen hemlighet att jag har skilt mig, sa han till Aftonbladet när nyheten om skilsmässan nådde pressen.

Han flyttade också då från sin villa i Lomma till en lägenhet i Malmö.

Foto: TT