Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Soraya Lavasani om saknaden efter sin mamma på mors dag

01 jun, 2020 
Marcus Alm
Soraya Lavasani torkar tårar ur ögonen.
Foto: Karin Törnblom/TT
Den populära programledare Soraya Lavasani förlorade sin mamma 2011. På Instagram skriver hon om sorgen på mors dag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

Igår, söndagen den 31 maj, var det mors dag i Sverige. På sociala medier delades bilder av personer med sina egna mödrar, bilder på mammor i yngre ålder och självklart bilder på barn som uppvaktat sina mammor på deras dag.

Även den populära programledaren Soraya Lavasani, känd från Nyhetsmorgon i TV4, delade bilder på sin Instagram. Däremot inga bilder på sin mor.

Soraya Lavasanis mamma dog i livmoderhalscancer

Programledaren har tidigare berättat för Hänt om sorgen efter att ha förlorat sin mor 2011. En av hennes stora sorger i livet är att hennes barn aldrig kommer få träffa sin mormor – och att hon aldrig får träffa sina barnbarn.

Soraya Lavasanis mamma gick bort i livmoderhalscancer 2011, tio år innan hon först blev sjuk i cancern.

– Hon blev sjuk tio år innan hon gick bort och opererades då, allt blev bra och livet rullade på. Vi trodde att hon var frisk och gick vidare med våra liv. Och så hittade man en stor tumör inne vid slidväggen och hon cellgiftades men det gick inte. Det var ångest, hon gick igenom två år av tuffa behandlingar innan hon lades in på hospice där hon gick bort efter tre veckor. Jag saknar henne så mycket, speciellt nu när jag är gravid. Hade velat fråga henne om saker, hur man kan må, få dela det här med henne och jag har gråtit så mycket över det, att hon aldrig kommer att få träffa sitt barnbarn, har hon tidigare berättat för Hänt.

Skickar kärlek till alla som sörjer sina mammor

På Instagram har hon delat en bild på ett hjärtformat moln och berättar att hon tittar lite extra upp mot himlen på mors dag och berättar att hon förstår att hon delar sin sorg med många andra.

I inlägget, som består av två bilder, har hon även delat en bild på sig själv med sina egna barn på mors dag och visar tacksamhet över att få föra vidare allt hennes egen mor hann ge henne.

Källa: Hänt

Annons