Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Steffo Törnquist visar upp skadan under jakten

14 sep, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt, Instagram
Steffo Törnquist visar upp skadan under jakten
När Steffo Törnquist inte håller ställningarna i Nyhetsmorgon ägnar han sig gärna åt att jaga. Och under en runda har han nu skadat sig, något han visar upp på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Ända sedan det tidiga 00-talet har vi sett Steffo Törnquist som en av programledarna i TV4s Nyhetsmorgon. I rutan huserar han med flera andra folkkära profiler, och oftast ser vi honom nu förtiden i sändning tillsammans med Sofia Geite eller Maria Forsblom.

Se också: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Se också: Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Utöver sitt jobb har han andra intressen som han gärna ägnar sig åt på fritiden. Ett av dem är jakt.

Skadan under jakten

Och oturligt nog skadade han sig under sin senaste jakt-runda. På Instagram visar han upp en bild på sig själv med ett blodigt sår på näsan. En and, som han skjutit, föll rakt på honom – i ansiktet.

Annons

”Sköt en and som ramlade ner på MIN näbb. Ändå fair”, skriver Steffo Törnquist i inlägget.

Bland kommentarerna dyker en av hans Nyhetsmorgon-kollega upp och påpekar att det inte är första gången han skadar sig under ledigheten.

”Men hallå – först tanden och nu näsan! Du kanske ska undvika att vara ledig alltför mycket. Verkar farligt!”, skriver Soraya Lavasani skämtsamt i kommentarsfältet.

Vill inte gå i pension än

Steffo Törnquist som fyllde 65 år förra året, har hintat om att han inte har några planer på att gå i pension än. Däremot har tanken slagit honom att han ska sluta som programledare för Nyhetsmorgon.

Annons

– I våra yrken kan man hålla på med något hela tiden. Men när det gäller Nyhetsmorgon och TV4 har tanken slagit mig att jag kanske skulle sluta. Nu är jag inne på den 43:e säsongen och jag har snuddat vid tanken att jag kanske borde lägga av. Men under dessa coronatider är alternativet inte så roligt och det är fortfarande väldigt kul att jobba med Nyhetsmorgon även om det är smärtsamt att gå upp tidigt. Jag kör på tills jag inte kör på längre, sa han till Aftonbladet förra året.

Annons