Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Susanne Thorson har fått barn – första orden om lyckan

25 nov, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Susanne Thorson
Skådespelaren och, numera, regissören Susanne Thorson har fått barn för andra gången.
Nu berättar hon om det härliga livet i bebisbubblan.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I början av näsa år har tv-serien Leva life premiär på Viaplay. Det blir Susanne Thorsons, 41, regidebut.

Se också: Här är barnnamnen som spås bli populära 2023Brand logo
Se också: Här är barnnamnen som spås bli populära 2023

I övrigt känner vi igen henne från filmer som En gång i Phuket, I rymden finns inga stjärnor och Puss. Och inte minst från Jönssonligan – den perfekta stöten.

I rebooten av filmserien om mästertjuvarna spelar hon Denise "Rocky" Östlund, en mästerlig låsspecialist som dessutom är Charles Ingvar Jönssons expartner.

Tidigare i år blev dessutom serien Likea, som Thorson är med i, nominerad till årets komedi och humor på Kristallengalan. Någon vinst blev det inte där, men skådespelaren har annat att fira.

Annons

”Vi njuter av att vara insnöade”

Hon har nämligen fått sitt andra barn!

”Lycka!”, skriver hon på Instagram tillsammans med en bild när hon håller om den nyfödda bebisen.

Till Aftonbladet berättar hon mer och den stora glädjen – och avslöjar att det blev en son.

”Det känns väldigt fint och vi njuter av att vara insnöade, om man säger så. Allt gick bra, vi blev så omhändertagna och personalen på BB Stockholm var fantastiska. En liten pojke blev det. Han var 52 centimeter lång och vägde cirka 3,7 kilo”, skriver hon till tidningen.

Skillnaden mellan första och andra graviditeten

Tillsammans med exet Alain Darborg har hon sjuåriga dottern Juno. I dag lever hon med regissören Magnus Samuelsson och har genom honom två bonusbarn.

I en intervju med Mama nyligen jämförde hon de två graviditeterna.

– Magen växte snabbare den här gången och jag är något större, men annars har jag haft två ganska snarlika graviditeter, då jag har mått ganska bra förutom en del illamående de första 14 veckorna, sade hon i slutet av september.

Under graviditeten såg hon fram emot att få ett till barn, och framför allt den första tiden med bebisen.

Annons

– Det ska bli mysigt att uppleva bebistiden igen, samtidigt som jag inte var superharmonisk förra gången första tiden med bebis. Jag hade lite svårt att se att allt är föränderligt och fastnade i att det alltid skulle vara som det var första månaderna, vilket gjorde att jag kände mig lite instängd. Det är ju en stor omställning att bli mamma, säger hon till tidningen och tillägger:

– Den här gången är jag mer förberedd, med en dotter och två bonusbarn blir inte omställningen lika stor. Nu vet jag dessutom hur kort tid det handlar om så då vill jag ju tvärtom ta vara på den fina tiden och bara njuta. Så jag är förväntansfull och tacksam att uppleva det en gång till.

Annons