Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

SVT-profilen Sofia Rågenklint separerar – efter bröllopsplanerna

23 aug, 2022 
Elin Jonsson
sofia-rågenklint-separarerar-
Fråga doktorn-profilen stod i akt att gifta sig, men istället blev det separation.
Nu berättar Sofia Rågenklint om uppbrottet från sambon Jonas.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nu öppnar SVT-profilen Sofia Rågenklint, 47, som många känner igen från det populära programmet Fråga doktorn, upp om separationen från sambon, konstnären och den biträdande rektorn, Jonas Nemeth, 47.

– Självklart är det en sorg när en familj splittras och att det inte blev som vi hade hoppats. Men ibland tar livet helt andra vägar, säger hon till Expressen när hon berättar om uppbrottet.

– Vi kom gemensamt fram till att vår vänskap var viktigast, så nu är vi tillbaka där allt började, som goda vänner, fortsätter Sofia Rågenklint.

Se också: 5 forna kändispar som är bästa vänner med sina exBrand logo
Se också: 5 forna kändispar som är bästa vänner med sina ex

Beslutet om separationen kom redan under våren, och vid tidpunkten hade ex-paret varit tillsammans i nio år.

Annons

Planerade storslaget bröllop

Det tidigare kärleksparet som möttes via gemensamma vänner stod i akt att gifta sig och planerade ett storslaget slottsbröllop. Men planerna gick i stöpet i samband med pandemin, och senare kom relationen att krascha.

Under relationen levde Sofia Rågenklint och sambon i en rymlig villa i Rydebäck, Helsingborg tillsammans med Sofias två söner och Jonas två döttrar – som de båda fått från tidigare relationer.

Sofia Rågenklints äktenskap med Patrik Isaksson

2001 var Sofia Rågenklint mer känd som en deltagare i Fröken Sverige, och i samma veva som detta gifte hon sig med sångaren Patrik Isaksson, 50. Paret, då 26 och 28 år, höll ihop i två år innan de separerade 2003. Sedan dröjde det till 2004 innan skilsmässan var över.

Men det var inte slutet för Rågenklints och Patrik Isakssons kärlekssaga. Paret hittade tillbaka till varandra igen, och flyttade ihop och fick sönerna Tim och Alex tillsammans, som i dag har hunnit fylla 17 och 15 år.

Det forna paret på gala i början av 00-talet.
Annons