Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Test: Vem i tv-serien ”Downton Abbey” är du?

18 sep, 2019 
Åsa Österling
Lady Mary med flera i Downton Abbey-filmer
Är du ett tvättäkta Downton Abbey-fan? Gör vårt quiz och ta reda på vem som är din dubbelgångare i hushållet Crawley.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den brittiska tv-serien Downton Abbey hade premiär 2010 och gjorde snabbt succé världen över. Storslagna skildringar av kärlek och intriger – allt i en fantastiskt vacker miljö på det edwardianska lantgodset Downton Abbey fick miljontals fans på fall.

Sedan starten har manusförfattaren Julian Fellowes totalt levererat sex säsonger (och några specialavsnitt) av tv-serien och i september 2019 hade filmen Downton Abbey premiär. Här får vi hänga med när familjen Crawley får kungligt besök och tvingas hantera de utmaningar som följer med det.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Familjen Crawley med anställda i Downton Abbey
Downton Abbey går upp på vita duken. Det blir ett kärt återseende av många omtyckta och omstridda karaktärer. Foto: TT

Vi gissar att vi är många som är lyckliga över att återse karaktärer så som Lady Edith, Mr och Mrs Bates, Henry Talbot, Lady Mary, Mrs. Hughes, Tom Branson, Cora och Rose.

Och på tal om karaktärer. Kanske känner du igen dig lite extra in någon av tv-seriens alla personer? Gör vårt test nedan och se vem som är ditt alterego i kostymdramernas kostymdrama.

Gör vårt personlighetstest och se vilken karaktär i Downton Abbey du är mest lik

Annons