Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Tilde de Paula Ebys bilder från härliga semestern med maken och barnen

15 nov, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Tilde de Paula Eby
TV4:s profil Tilde de Paula Eby har tagit med sig barnen och maken Thomas på ett äventyr till Maldiverna.
Hon firar nämligen 50 år, och passar i samma veva på att hylla sin stora kärlek.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Efter att ha arbetat hårt och länge har programledaren Tilde de Paula Eby bestämt sig för att ta en välförtjänt paus från jobbet i samband med sin 50-årsdag.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula EbyBrand logo
Se också: 5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby

Till Aftonbladet berättar hon att familjen åkt iväg på en resa till solen.

–Jag har tagit den här födelsedagen på stort allvar och kombinerat födelsedagsmånaden med min första semester på tre år. Men innan jag skulle gå på ledighet kände jag nästan att jag inte ville det. Jag blev nästan stressad av tanken på att vara ledig, men det är nog ett tecken på att jag verkligen behöver det. Nu har jag varit ledig i två veckor och kommer att fortsätta vara det till slutet av november.

Annons

Familjens bilder från resan

Resan är minst sagt efterlängtad, och något som familjen velat göra i flera år.

–En resa till Maldiverna blev min 50-årspresent. Mina äldsta barn är så stora nu och det var otroligt häftigt att få hänga med dem så länge. Vi badade, snorklade, dök, spelade pingis och hade jättelånga samtal. Det var otroligt lyxigt, säger hon.

På Instagram har de delat med sig av bilderna från den härliga resan.

Tilde de Paula Ebys starka kärlekshyllning till maken

Programledaren och Thomas de Paula Eby har snart varit ett par i en herrans massa år och gifte sig i november 2012. Till Aftonbladet berättar hon om kärleken till sin make.

Annons

–Thomas är verkligen allt för mig. Det säger en del att jag inte ens kan komma ihåg hur ett liv utan honom kändes. Men det säger också en del att det känns som vi har varit ihop i två år, för det är fortfarande så spänstigt. Det finns fortfarande en nyfikenhet och ett intresse. Jag brukar säga att han är Guds gåva till mig. Jag kunde inte ha träffat en bättre människa.

Tilde de Paula Eby är mamma till fyra barn. Sönerna Elian och Zion har hon med exet Daniel Möllberg. Dottern Naemi från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah har hon tillsammans med med Thomas.

Annons