Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Tilde de Paula Ebys känslosamma ord om att dottern Naemi blir äldre

26 jan, 2022 
Saga Pettersson
Fotograftt/instagram
Tilde de Paula Eby och dottern Naemi
Tilde de Paula Eby är mamma till fyra barn, varav en dotter som nu fyller 17 år! I ett inlägg på Instagram gratulerar den stolta mamman Naemi på födelsedagen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 49, är mamma till fyra, sönerna Elian, 21, Zion, 20, och Iliyah, 9, och dottern Naemi, 17. Barnen har olika pappor, den yngsta sonen Iliyah fick hon under sin nuvarande relation med Thomas de Paula Eby.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Tilde

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula EbyBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby

Thomas och Tilde har varit ett par i över 13 år, och enligt Tilde har Thomas alltid gått bra ihop med barnen som hon fått under sina två tidigare relationer.

Tilde de Paula Eby om barnens olika pappor

De två äldsta sönerna fick Tilde ihop med författaren Daniel Möllberg, och dottern fick hon ihop med Fredrik Bjuhr. Relationen till barnens pappor är idag god, och de gör sitt yttersta för att få allt att gå ihop så bra som möjligt.

Annons

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv. Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen, säger hon i en intervju med Hälsoliv.

Tilde de paula Eby och dottern Naemi
Tilde de Paula Eby med Naemi 2005.

Dottern Naemi fyller 17

Nu har Tildes enda tjej i barnaskaran blivit ett år äldre, och på 17-årsdagen gratulerar den stolta mamman Naemi.

Annons

”Håkan Hellström…”Säger bla bla bla bla du fattar ingenting…”, Veronica Maggio…”…i staden… ville inte va den som blev kvar…”, Clara Klingenström… ”…där alla flög långt”. Det har skrivits så många sånger om att vara 17 år – men inte en enda om hur det är att stå där, som mamma, vid sidan av och känna hur hjärtat slår dubbla slag av tacksamhet och kärlek”, skriver Tilde i ett inlägg på Instagram när hon delar en bild på Naemi, hon fortsätter:

”Tänker att den känslan inte går att beskriva med ord… Så jag nöjer mig med… Grattis! Tack! Och jag älskar dig!”.

Bland kommentarerna i inlägget gratuleras hon av många fler, bland annat kända ansikten som Jenny Strömstedt, Pernilla Wahlgren och Kristin Kaspersen.

Se också: 10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljusetBrand logo
Se också: 10 kändisföräldrar som skyddar sina barn från rampljuset
Annons