Titta in i kändisarnas läckra sommarställen

Camilla Läckberg och hennes man Simon Sköld har en stor lyxig villa vid vattnet på Tyresö utanför Stockholm.

Foto: Instagram/TT

Lyxvilla i Sydafrika, en lägenhet på Ibiza eller ett kedjehus utanför Trelleborg – var våra folkkära kändisar väljer att köpa sommarställe varierar. Men det är tydligt vad som är viktigt: lyx och klassik idyll!


Carolina Gynning har lägenhet på Ibiza

Hösten 2018 bestämde sig Carolina Gynning för att köpa lägenhet på ön Ibiza. Ett köp hon troligtvis inte ångrar då hon regelbundet beger sig från hemmet i Ekerö till den spanska ön.

I Carolinas podcast, som hon driver tillsammans med Carina Berg, pratar Carolina ofta om kärleken till sitt boende på Ibiza. Det är där hon kommer ner i varv och lever i nuet.

”Varje gång jag kommer till Ibiza så känner jag hur jävla less jag är på allt ytligt. Så fort jag kommer hit tar jag av mig sminket, sen sätter jag inte på det förrän jag åker härifrån”, säger Carolina Gynning i ett avsnitt i podden, som spelades in på Ibiza.

Veronica Maggios hus i Trelleborg

Vem hade trott att den populära artisten Veronica Maggio skulle köpa kedjehus i Trelleborgs kommun? Men så blev fallet tidigare i år. Huset ligger nära havet utanför kommunen, i den lilla orten Böste.

Veronica Maggios hus utanför Trelleborg.

Veronica Maggios nya boende i Böste.

Foto: Google maps

Böste är ett fiskeläge och ligger nära Sveriges sydligaste udde Smygehuk. Många av husen är byggda på 1800-talet och är så kallade Skånelängor. För Veronica Maggios del blev det istället ett idyllsikt kedjehus.

Carola Häggkvists lyxboende i Sydafrika

Vår folkkära artist Carola nöjer sig dock inte med ett kedjehus utanför Trelleborg. Istället äger hon ett lyxigt boende i Sydafrika.

”Landat i vårt älskade Sydafrika nu. Så tacksam.”, skriver Carola i ett inlägg på Instagram från oktober 2020.

Lyxvillan i Kapstaden köpte Carola 2016 och huset är 218 kvadratmeter stort. Men i trädgården finns mer plats, den är över 500 kvadratmeter. Huset ska ha kostat strax över tre miljoner kronor.

Camilla Läckberg har en stor villa i Tyresö

Från Sydafrika till Tyresö söder om Stockholm, där hittar vi Camilla Läckbergs slottliknande villa – Villa Lumos.

Visst ser det lyxigt och idylliskt ut? Faktum är att Camilla Läckberg köpte villan, tillsammans med sin man Simon Sköld, för 25 miljoner kronor, trots att det var ett renoveringsobjekt.

Paret påbörjade renoveringen i slutet av sommaren 2020 och projektet pågår fortfarande. Hur slottliknande Villa Lumos ser ut i framtiden, det återstår att se.