Tittarnas besvikelse efter TV4:s besked om Malou efter tio

Nästa vecka blir det inga nya avsnitt av Malou efter tio.
Istället kommer TV4 att visa repriser av programmet – ett beskedet som får flera tittare att reagera starkt.
– Det måste väl finnas annat att visa, skriver en person i en kommentar.

Tidigare i höst drog en ny säsong av Malou efter tio igång på TV4 efter ett längre sommaruppehåll. Under semestertiden fick vi istället se Malou von Sivers, 66, hoppa in som programledare för Efter fem vid ett flertal tillfällen. Detta på grund av att Tilde de Paula Eby, 46, var på en välbehövlig ledighet.

När Malou von Sivers återvände till sitt vanliga program på TV4 var det många tittare som jublade. Programmet verkar vara en riktig favorit hos tittarna och i kommentarsfältet var många av dem taggade på säsongspremiären.

”Äntligen dags för det bästa programmet med den bästa Malou”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

Annons

TV4-tittarnas kritik mot ordvalet

Trots att många tittare bänkar sig framför programmet varje vardagsförmiddag har det även riktats en del kritik mot Malou efter tio. Detta skedde senast i oktober, då Malou diskuterade ämnet ”hypokondri” tillsammans med perspektivpanelen.

Flera personer uppmärksammade då att TV4 inte valde att använda den rätta termen, vilket är hälsoångest. I kommentarsfältet uttryckte tittarna sina åsikter om ordvalet.

”Synd att man faktiskt inte vet att även hypokondri är en sjukdom eller rättare sagt hälsoångest som detta även kallas att även dessa människor behöver vård”, skrev en missnöjd tittare.

Annons

TV4:s nya besked om Malou efter tio

I ett nytt inlägg på Malou efter tios Facebook-sida meddelar TV4 att det denna vecka inte kommer att sändas några nya avsnitt av programmet, detta på grund av att det är läslov i flera kommuner runt om i Sverige.

”Nästa vecka är det läslov på Efter tio och därför kommer det att sändas ut repriser från programmet som har varit. Men måndagen den 11 november är vi tillbaka igen med ett rykande färskt program”, skriver kanalen i inlägget.

Nu reagerar flera tittare starkt på att TV4 väljer att visa repriser av Malou efter tio istället för att sända ett annat tv-program.

”Sluta sänd repriser. Det måste väl finnas annat att visa”, skriver en tittare.

”Inga gamla repriser. Sänd ngt annat istället”, instämmer en annan.

Annons

”Tråkigt då. Håller med sänd nått annat typ dr Phil eller nått”, skriver en tredje.

Av Jonna Axelsson, hänt.se
Foto: TT, Instagram

Mer nöjesinnehåll från allas.se: