Tommy Nilsson bekräftar: Ja, vi kommer att gifta oss

För Expressen avslöjar sångaren Tommy Nilsson att han och sambon Linda Olsson ska gifta sig: "Bröllop kommer när vi har en lucka i programmet".

Artisten Tommy Nilsson, 56, berättar för Expressen att han och sambon Linda Olsson, 36, är redo att ta steget att gifta sig.

– Vi ska väl så småningom, men vi hittar inget datum när vi båda är lediga. Vi är förlovade. Bröllop kommer när vi har en lucka i programmet. Det går så bra för Linda just nu, så det är snarare när hon har en lucka, inte jag, säger Tommy Nilsson.

Tommy Nilssons sambo

Linda arbetar som musikalartist och paret träffades efter en föreställning av Sound of music där Tommy medverkade. Paret har varit tillsammans sedan 2010 och har sonen Tim, 5, tillsammans.

Tommy har tidigare berättat om hans alkoholmissbruk och hur mycket bättre hans relation med både sin sambo och han barn blev efter han lagt spriten på hyllan.

Blev nykter

– Jag var inte så bra att leva med i en relation innan jag blev nykter. När alkoholen går före andra saker i en relation finns inte mycket att välja på. Jag blev lite elak, inte fysiskt, men jag skällde på folk och höll på, förklarade sångaren i P4 Extra.

Tommy avslutar med att hylla sin 19 år yngre kärlek:

– Jag har blivit äldre och visare förhoppningsvis. Men hon har absolut kommit in som en vårvind och rensat i mitt liv, absolut, säger Tommy Nilsson till Expressen.

Av Lina Linnros/hant.se

Läs också:

Tommy Nilsson: Jag var trasig efter skilsmässan

Tommy Nilsson sjunger i Så mycket bättre

Tommy Nilsson om sockerberoendet: ”Jag bytte ut drickat”