Tusentals följare hyllar Nour El Refais gravidbild

Nour El Refai
Gravida Nour El Refai börjar äntligen må lite bättre efter en riktigt kämpig sommar. Nu visar hon upp den växande babymagen på Instagram, en bild som fått hennes följare att jubla.

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert väntar barn tillsammans. Paret avslöjade nyheten på sociala medier tidigare i somras, men graviditeten har varit tuff för Nour.

31-åringen lider nämligen av hyperemesis gravidarum, en extrem form av graviditetsillamående. Tillståndet kan i vissa fall vara mycket allvarligt och Nour har vid flera tillfällen tvingats uppsöka akutvård:

”Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”, skrev hon på Instagram i juni.

”Aldrig varit sjuk såhär länge”

Komikern har nu börjat må lite bättre efter en svår sommar med en lång sjukskrivning:

”Tack alla gulliga som skriver och undrar hur jag mår. Jag mår äntligen bättre. ‘Bara’ sjuk typ var tredje dag nu. Aldrig varit sjuk såhär länge. Hela livet på paus… Längtar oerhört till bebis kommer ut”, berättade Nour i augusti.

Nours bebis beräknad till hösten

Men snart behöver hon inte vänta längre. Barnet väntas födas till hösten och magen, ja den växer så det knakar. I ett nytt inlägg på Instagram visar Nour upp babybulan:

”Och ännu lite större ska den bli”, lyder bildtexten.

Bilden har på kort tid fått över 26 000 likes och hundratals kommentarer strömmar nu in från såväl kändisar som fans. Programledaren Carina Berg är en av dem som skickat ett kärleksfullt meddelande till komikern:

”Du är så fiiiiiiiiin”, kommenterar hon.

Även TV4-profilen Soraya Lavasani, som är gravid med sitt andra barn, har publicerat en hälsning till Nour:

”Så mycket power”, skriver hon.

Av Anais Gonzalez Cruz/Femina.se

Foto: Nour El Refai//Instagram