Vad hände med Maria Montazami och Mindy?

Bästa vännerna Maria Montazami och Mindy Bondurant var mäkta populära i Svenska Hollywood-fruar, så populära att de fick en egen spinnoff-serie ”Best friends forever”. Men vänskapen skulle inte hålla i sig.

I en av de tidiga säsongerna av TV3:s succéprogram Svenska Hollywood-fruar kunde vi följa de nära vännerna, Maria Montazami och hennes granne Mindy Bondurant. Väninnorna köpte hundar, klädde sig i matchande kläder och köpte likadana bilar hemma i Laguna Niguel, en lyxort i Kalifornien på den amerikanska västkusten.

De två blondinerna blev så uppskattade av tv-publiken att kanalen bestämde sig att göra en spinnoff med bara de två. Sagt och gjort, 2013 kunde den svenska tv-publiken följa Maria och Mindy på en Sverige-resa i realityserien Best friends forever.

Vad hände mellan Maria och Mindy i Best friends forever?

Under inspelningen av Best friends forever skar det dock sig mellan de två Hollywood-fruarna, exakt vad som hände råder det delade meningar om, men inspelningen varade i 27 dagar och efter det bröt de helt kontakten och de forna bästa vännerna har fortfarande inte pratat med varandra. Enligt Maria Montazami var bakgrunden till uppbrottet att vänskapen blev alltför intensiv.

– Ja, vi hade så himla kul. Vi var best friends forever i ett år, men det blev helt enkelt för mycket. Det blev för intensivt, har hon sagt i en intervju med Aftonbladet.

Enligt den forna bästa kompisen Mindy Bondurant var det dock flera anledningar bakom uppbrottet och menar att det inte alls hände efter att serien avslutades.

– Det skedde inte där. Det var flera saker som ledde fram till det, har hon sagt i en intervju med Aftonbladet.

Mindy Bondurant har sålt sitt hus och bor inte längre granne med familjen Montazami.

Maria & Mindy – Best friends forever

Serien visades på TV3 i fem delar under 2013 och utspelade sig på svensk mark där tittarna kunde följa Maria Montazami och Mindy Bondurant på en semester genom landet där de bland annat gick på Marias klassåterträff i Västerås och letade lyxlägenheter i Stockholm.

Foto: TT

Källor: Aftonbladet, Expressen, Wikipeida