Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

”Väder-Nils” Holmqvist har gift sig med stora kärleken

21 maj, 2019 
Redaktionen
Nils Holmqvist, Väder-Nils, ler mot kameran
Nils ”Väder-Nils” Holmqvist och kärleken Julia Callegari förlovade sig i höstas, men förlovningen blev inte långvarig – för i helgen blev de äkta makar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I höstas förlovade sig paret och i början av året blev det officiellt att ett bröllop var på gång när Nils publicerade en bild på inbjudningskortet till den stora dagen.

”Julia Holmqvist eller Nils Callegari? Mors flicknamn är Nilsson så det är ju också på bordet…”, skrev Nils till bilden.

I samband med det ringde vi till Nils för att gratulera honom och han sa att han såg fram emot bröllopet.

– Tack så hjärtligt! Jag ser verkligen fram emot bröllopet. Vi kommer att gifta oss i maj, men mycket mer än så vill jag inte säga eftersom det är något privat och det här ju inte bara handlar om mig, sa Nils.

Första bilden från Väder-Nils och Julias bröllop

Men nu i helgen var det äntligen var dags för bröllopsklockorna att ringa. En av gästerna på bröllopet var författaren och journalisten Marcus Jarl. Han har nu publicerat en bild på det nygifta paret på Instagram.

”Tack Julia & Nils för ett fantastiskt bröllop på vackra Visingsö. Vi är så glada att vi fick dela den här dagen med er.” skriver han till bilden.

Av Stina Dahlgren/Hänt.se

Foto: TT/Marcus Ericsson, Instagram

Annons