Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Relationshoroskop: Så blir 2021 för vågen

13 jan, 2021 
Cathrine Oppenheim
En kvinna med vågens stjärntecken vars relationer blir bättre framöver.
Jämfört med förra året kommer det mer stabilitet för familjen. Trots stora förändringar under de senaste åren. Vågens 2021 inleder med fullt fokus på relationen till familjen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vågens relation till vänner och familj

Det ligger störst fokus på familjen i januari, juni och december. Det har varit stora förändringar de senaste åren och det fortsätter ett tag till. Din familj kan vara mitt uppe i en process där nya roller växer fram och utspelar sig.

I februari ligger ditt fulla fokus på familjen/boendesituationen och det finns ett behov att avsluta något så att något nytt kan ta vid. Jämfört med förra året kommer det mer stabilitet både för familjen och i boendesituationen vilket du välkomnar.

Se också: Stjärntecken som passar ihop

Stjärntecken som passar ihopBrand logo
Stjärntecken som passar ihop

Vågen har ett stort behov av vänner och har sällan lust att vara ensam några längre tider åt gången. Därför är vänkretsen viktig för dig och den försöker du hålla vid liv så gott du kan. Detta var nog ett problem förra året på grund av covid-19 men samtidigt kan det ha lett till att du insåg att du faktiskt inte saknade några av dina närmsta vänner egentligen. I år etableras nya vänskaper och speciellt i samband med dina fritidsintressen kommer du träffa nya personer.

Annons

Vardagslivet för vågens 2021

I år kommer du ha mycket fokus på dina fritidsintressen och du kan ägna dig ännu mer åt det som ger dig livskvalitet. Kanske har du några lite speciella och ovanliga intressen. Dina läsvanor går kanske över i helt andra genrer än vad du brukar illa eller så kanske du får upp ögonen för till exempel astrologi eller rymden. Det råder inga tvivel om att du kan nå de mål du sätter dig för i år, oavsett vad de handlar om.

Du kan bli ännu mer intresserad av hälsa och lägga en del tid på att hitta din nisch. Kanske hittar du den på den alternativa sidan där du lockas av områden som till exempel zonterapi, mindfulness och liknande. Mat och kostlära kan uppta mer av din tid än vanligtvis och det är konstruktiva aspekter för att du ska kunna lyckas med det som du sätter dig för inom detta område.

Annons

Vågens framtid – så blir det framöver

Mycket kommer handla om vilka beslut du fattar om arbete, familj och boende. Januari månad är mycket avgörande för hur allt tar sig form.

Förändringar i din arbetssituation kan medföra ändringar i din boendesituation – kanske flyttar du till en annan del av Sverige? Om du inte jobbar kommer du lägga mycket tid på familjen och/eller ert hem. Även här kommer viktiga beslut att prägla framtiden.

Antingen kan det vara att du har nått en ålder där du önskar att familjen växer och i år finns det stora chanser för att din önskan går i upplevelse.

Annons