Veckans horoskop 18 – 24 november 2019

Glad kvinna ler mot kameran

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 18 – 24 november här.

Horoskop 18 – 24 november

Väduren

21 mars–20 april

Harmoniska och nära relationer kan utvecklas på resor, i kurssammanhang eller under andra utbildningsområden. Bra period för umgänge med personer som du delar gemensamma resurser med. Lägg din energi på kreativa projekt som du kan dra fördel av på jobbet. Mitt råd: Se till att bli tillfreds inombords.

Oxen

21 april–21 maj

Uranus fortsätter att härja i ditt stjärntecken och ställer till med oväntade situationer som kommer kräva snabb handling. Gemensamma projekt med en vän eller partner kan bli framgångsrika om ni kan kompromissa istället för att argumentera om vart skåpet ska stå. Mitt råd: Se det positiva i dig själv och andra.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Var i världen ska du bo enligt ditt stjärntecken?

Det kommer utmaningar på jobbet som också kan påverka hälsan. Undvik att ge dig i kast med nya uppgifter och tänk igenom hur du vill att saker och ting ska bli innan du beslutar. Gynnsam vecka för alla slags relationer. Mitt råd: Knyt starkare band med personer som ligger dig varmt om hjärtat.

Kräftan

21 juni–21 juli

Ditt kärleksliv kan bli intensivare och sätta känslorna på prov. Gå på djupet och fundera på vad som är viktigt att behålla och satsa på och vad du kan släppa i en kärleksrelation. Just nu står lyckoplaneterna gynnsamt i ditt arbetsområde. Satsa på att utveckla gemenskapen med kollegor. Mitt råd: Följ din inre längtan.

Lejonet

22 juli–22 aug

Du har ett vänligt och tillmötesgående sätt som är lockande och attraktivt för andra. Men du kan känna för att lägga din energi hemma och lyssna mer inåt på dina egna signaler istället för att dela din tid med omvärlden. Fundera på vad som motiverar dig innerst inne. Mitt råd: Mål och planering!

Jungfrun

23 aug–22 sept

Personer från det förflutna kan oväntat dyka upp i omvärlden. Gå igenom den senaste tidens beslut och se över om det är något du vill ändra. Det kan löna sig att vara uppmärksam på detaljer. Du kanske inte vill dela dina tankar och känslor just nu. Mitt råd: Tillåt dig att utvecklas i din egen takt.

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan se fram emot en positiv vecka. Satsa på umgänge och bredda din sociala cirkel. Både nya och gamla bekantskaper kan föra med sig möjligheter som förnyar inspirationen. Bjud in nya utmaningar. Du bör dock ligga lågt vad gäller utgifter och investeringar. Mitt råd: Älska livet precis som det är.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan lätt lösa svåra problem och komma till insikter som kan få dig att ändra både åsikter och riktning. Öppna dig för att gå nya vägar som passar bättre in på det du vill. Våga tränga in i det fördolda och skaffa ny inom områden som verkar intressanta. Mitt råd: En krokig väg kan också vara vacker.

Stjärntecknet du inte ska dejta baserat på ditt horoskop

Skytten

22 nov–20 dec

Din positiva attityd är speciellt attraktiv för andra nu. Du kan med lätthet dra till dig både kärlek, romantik och vänskap. Satsa på harmoniska relationer som befrämjar ditt känsloliv och välbefinnande. Se upp med tankefällor som får dig att tvivla på dig själv. Mitt råd: Prioritera och lägg din tid på rätt saker.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kan gynnas av att vila upp dig och finna stillheten inombords. Meditation och andra aktiviteter som befrämjar ditt välbefinnande kan ge dubbelt tillbaka. Låt annat komma emellan dig och din karriär, och satsa på att utveckla konsten att leva mer och jobba mindre. Mitt råd: Bejaka din andlighet.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Bra vecka för vänskap och gruppgemenskap. Du kan få framgångar tillsammans med andra och komma närmare dina drömmar och mål. Våga anta utmaningar i karriären även om du inte vet exakt hur det kommer att bli. Förändringar nu kan ge kraft att växa. Mitt råd: Att gå vilse är också att lära sig att hitta rätt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Var öppen för kontakt i karriären. Stora möjligheter kan oväntat ske som kan leda till positiva förändringar. Förseningar och ändrade planer kan uppstå i samband med resor. Om du flirtat med en kollega kan det ge resultat. Mitt råd: Ta klivet ur din komfortzon för att öppna nya dörrar

Av Katarina Campagnola

Foto: Unsplash

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: