Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 20 juli – 26 juli 2020

20 jul, 2020 
katarina CAMPAGNOLA
Kvinna vid pool
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 20 juli – 26 juli här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Din planet Mars står i ditt tecken och ger extra kraft och livsenergi. Ta nya initiativ, men med eftertanke. Risken är stor att du rusar iväg och missar viktiga detaljer. Nya utmaningar kan komma som kräver ett större ansvar. Rusta dig för nya äventyr. Mitt råd: Fatta meningsfulla beslut.

Oxen

21 april–21 maj

Dra ner på tempot och ägna dig åt avkopplande, lugna aktiviteter som stimulerar din inre värld. Kvalitetstid i ensamhet, meditation och kreativa utlopp passar nu. Räkna med dagar av energibrist, så du bör undvika ett fullspäckat schema. Satsa på kreativa projekt hemma. Mitt råd: Prioritera dig själv..

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Undvik beslut som berör karriären tills efter den 27:e. Detsamma gäller i beslut inom kärlekslivet. Risken är stor att du inte ser helt klart på din partner nu, och därför kan du förvänta dig något orealistiskt. Undvik besvikelse genom att stå stadigt med båda fötterna på jorden. Mitt råd: Eftertanke.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Visa medkänsla med dig själv genom att vägleda din egen utveckling. Tänk efter vad det är som får dig att må bra och se efter dina egna behov. Satsa på att forma nya bekantskaper i omgivningen. Gör din röst hörd och sätt ord på dina känslor. Mitt råd: Gör justeringar för välbefinnande och livskvalitet.

Lejonet

22 juli–22 aug

Nymånen i ditt tecken passar bra för att satsa på en nystart. Helt nya initiativ kring studier och resor kan öppna upp till möjligheter som inspirerar. Förbered dig på förändringar i karriären inom kort som kan ge ökad frihet och självständighet. Mitt råd: Ta tjuren vid hornen och styr kosan dit du vill.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Läget passar för att göra justeringar kring framtidsmål som ger ditt liv större mening. Gör en djupdykning och uppmärksamma dina känslor. Du kanske måste ge upp något för att vinna något som passar bättre in på dina behov. Våga släppa taget. Mitt råd: Avsked är början på något nytt.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Relationer blir inte som du tänkt dig och nu gäller att ha ett gott självförtroende även om ingen annan tror på dig. Se över dina mål och drömmar, men vänta med att fatta viktiga beslut som berör framtiden. Reflektera och smält intryck. Slut fred med dig själv och med andra. Mitt råd: Forma ditt eget liv.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan bli en drivande kraft på jobbet och må bra av att ta en ledande roll. Samtidigt gör du bäst ifrån dig när du jobbar självständigt under eget ansvar. Finn vägar att samarbeta på som ger utrymme för alla. Håll nere stressen och lägg in stunder för vila och avkoppling. Mitt råd: Livet i balans.

Skytten

22 nov–20 dec

Vägen kan ha varit krokig vad gäller din ekonomi och dina relationer. Om du satsar på att fixa till problem i privatlivet så kommer det att bli en dominoeffekt i karriären. Kommunikation och öppenhet leder till positiv förändring. Mitt råd: Vänta med viktiga ekonomiska beslut och låt pusselbitarna falla på plats.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du får mer energi nu och ditt liv kan snurra på i raketfart. Uppskatta dina unika förmågor och lyft fram både dig själv och andra. Satsa på att komma i ordning hemma och röj upp i röran. Undvik argument och konflikter inom familjerelationer. Lita på din egen känsla.

Mitt råd: Du har det som krävs.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Låt nya fantastiska saker hända som förbättrar din livskvalitet. Utvärdera din livsstil och satsa på förebyggande hälsoåtgärder. En granne kan komma med skvaller. Undvik att ge dig in i diskussioner. Bra period för nystart i ett romantiskt förhållande. Mitt råd: Det finns flera vägar till hälsa.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan må betydligt bättre av att ta det lugnare. Engagera dig i kreativa aktiviteter som inspirerar till inre reflektion och självförverkligande. Satsa på att skapa harmoni omkring dig och våga njut av att bara vara. Risk finns för för självbedrägeri i en kärleksrelation. Mitt råd: Se till att odla positiva tankar.

Foto: Unsplash

Annons