Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 27 juli – 2 aug

27 jul, 2020 
KATARINA CAMPAGNOLa
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 27 juli – 2 aug här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Skäm bort dig själv lite extra nu och gör något riktigt roligt som inspirerar. Kreativitet, romantik, nöjen och sportsliga aktiviteter ligger helt rätt några veckor framåt. I slutet på veckan kan du få goda nyheter som rör syskon. Mitt råd: Tänk på att människor som lever ut sina passioner är lyckliga!

Oxen

21 april–21 maj

Det är kanske inte läge att hitta en snabb och enkel lösning på en situation som gör dig illa till mods. Du kan skapa bättre resultat om du tänker långsiktigt och gör justeringar som passar in på dina behov och levnadsomständigheter. Mitt råd: Identifiera vilka som är de svaga områdena och tänk om.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Venus sätter guldkant på din vardag med goda vänskapsförhållanden, roliga nöjen och härlig romantik. Under perioden kan det komma gynnsamma tillfällen för att utveckla ditt sociala liv. Var öppen för flirt. Du kan attrahera skönhet och harmoni till din omvärld som gör livet roligare. Mitt råd: Håll sinnet lugnt.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Du kan bli extra känslig och sårbar, men samtidigt bra på att prata känslor med omgivningen. Öppna dig för dialog och ventilera. Din kreativitet kan skapa nya inkomstmöjligheter. Var redo och beredd att lyssna till intuitionen. Mitt råd: Sök svaren inom dig själv och pejla in den inre kompassen.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen strålar starkt i ditt tecken och lyser upp i tillvaron. Bra period för att ta tillbaka styrkan och styrningen på livet. Utvärdera vad du trivs med och vad du kan släppa taget om när oväntade förändringar kan dyka upp i karriären mot slutet på veckan. Mitt råd: Lev i nuet och skapa välmående.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Vänta med planering av nya mål tills nästa vecka. Vanligtvis är du praktisk och inriktad på detaljer, men nu kan du vara ovanligt känslomässig i ditt tänkande, vilket gör dig sårbar och i värsta fall ologisk. Vänta med beslut, men låt drömmarna leva. Mitt råd: Prata känslor med vänner.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

En vinst kan komma genom studier och utbildning. Sök dig till likasinnade, dela tankar och idéer. Låt något nytt växa fram genom utbyte av information och se möjligheter till positiv utveckling i karriären. Forma vänskapsrelationer och dela erfarenheter. Mitt råd: Se möjligheter i det positiva.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Du kan vara ovanligt effektiv och snabb på jobbet, och få mycket gjort på kort tid. Nu blir du uppmärksammad för dina insatser och kan få beröm från chefen och kollegor. Satsa på att höja ribban och acceptera ledarskap. Bra period för att söka anställning om du behöver. Mitt råd: Stå i din makt.

Skytten

22 nov–20 dec

Undvik att investera eller ingå i partnerskap just nu och samla fakta kring ekonomi för bättre framförhållning. Du kan ha varit alldeles för generös och nu får du betala priset. I kärlekslivet går däremot allting på räls. Öppna dig för flirt, romantik och nya bekantskaper. Mitt råd: Lova mindre leverera mer.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Bra vecka för att prata känslor och komma fram till fortsatt ökat välmående i relationer. Våga gå på djupet, ha en öppen dialog och prata om allt. Du kan få ny energi och nya perspektiv som ger motivation och glädje. Bra vecka för städning och renovering hemma. Mitt råd: Våga bottna i dig själv.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Satsa på ditt kärleksliv och förnya något i ditt förhållande eller öppna dig för helt nya relationer. Venus står i ditt romantiska område och kommer med roliga överraskningar som skapar glädje, lugn och harmoni. Låt kärleken och passionen få flöda! Mitt råd: Öppenhet är nyckeln till kreativitet.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Du kan lämna en sårbar tid bakom dig och se fram emot en positiv överraskning i privatlivet. Satsa på att skapa lugn och harmoni inombords och undvik situationer som dränerar din energi. Bra period några veckor framåt för hälsa och välbefinnande. Mitt råd: Skapa nya hälsosamma rutiner.

Annons