Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Veckans horoskop 6 juli – 12 juli

06 jul, 2020 
AvKATARINA CAMPAGNOLA
Tjej i solnedgång
Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 6 juli – 12 juli här.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Väduren

21 mars–20 april

Mars står i ditt tecken flera veckor framåt och ger kraft till nya initiativ. Satsa på att lösa problem i familjen utan konflikter. Gör din egen röst hörd och uttryck din vilja, men lyssna också på vad andra har att säga. Ta ett aktivt beslut tillsammans som gynnar alla parter. Mitt råd: Samspel.

Oxen

21 april–21 maj

Du kan kastas mellan två eller flera olika perspektiv utan att känna dig säker på vad du egentligen tycker, vill eller står för just nu. Ge dig själv tid till att smälta alla intryck och funderingar innan du bestämmer dig för i vilken riktning du ska gå vidare. Mitt råd: Ta steg mot det som känns viktigt för dig.

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Ditt sociala liv kan behöva ett uppsving, och Venus hjälper till med avslappning och välmående i relationer. Satsa på att frigöra dig från stress och ta hand om dina känslor bättre. Risken är dock stor för impulsköp som kan kosta mer än det smakar. Mitt råd: fundera först och gör medvetna val.

Annons

Kräftan

21 juni–21 juli

Månen är på nedgående och läget passar för att stanna upp och fundera på avslut istället för att starta något nytt. Använd de närmaste veckorna till att klargöra känslor och förbättra kommunikationen i familjerelationer. Var uppmärksam på att missförstånd lätt kan uppstå. Mitt råd: En dag i taget.

Lejonet

22 juli–22 aug

Ge näring åt dina inre behov. Dra dig tillbaka och spendera tid i både ensamhet och tillsammans med personer som står nära hjärtat. Ventilera dina tankar och känslor, och identifiera det som är bra och känns rätt. Mitt råd: Ta nya initiativ till studier, vidareutbildning och annat som vidgar horisonten.

Jungfrun

23 aug–22 sept

Mål och drömmar som du planerat tidigare kan gå i kras och nu krävs att du är flexibel för att inte tappa sugen. Se situationen positiv istället för negativ, och öppna dig för nya möjligheter och perspektiv. Men vänta med beslut tills efter den 12:e. Mitt råd: Leta nya utvecklingsbara vinklar.

Annons

Vågen

23 sept–22 okt

Ta det lugnare och ägna tid till att förkovra dig inom högre studier. Satsa på intressen som du vill utveckla och som expanderar ditt medvetande. Bra period för andlighet, resor och vidareutbildning. Sök aktivt efter äventyr som ett avbrott i rutinerna. Mitt råd: Blanda syfte med nyfikenhet.

Skorpionen

23 okt–21 nov

Gör plats för nya vardagsrutiner för hälsa och ökat välbefinnande. Frigör dig från stress som påverkar dig negativt. Satsa på kost och levnadsvanor som håller dina små grå i gott skick. Gör plats för nya tankar och tid att leva. Mitt råd: Satsa på nyttig och bra kost och goda dagliga vanor.

Skytten

22 nov–20 dec

Venus står gynnsamt för vänskap och romantik. Ta steg mot det som känns viktigt i relationer. Lös problem och missförstånd. Satsa på aktiviteter tillsammans med barnen och gör kreativa projekt till daglig prioritet. Mitt råd: Ge utrymme till personliga intressen som gör dig glad i själen.

Annons

Stenbocken

21 dec–20 jan

Relationer kan komma med utmaningar som gör dig medveten om nya sidor hos dig själv. Nu är det viktigt att bli fri från kontrollbehov och ta ansvar för din egen lycka. Ditt sanna värde minskar inte beroende på andras oförmåga att uppskatta det. Lyssna inåt. Mitt råd: Var din egen bästa vän.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Fokus står nu på hälsa och välbefinnande. Du ska inte ignorera mönster som du inte mår bra. Det kommer att ge negativa konsekvenser på lång sikt. Ge upp det som kroppen inte mår bra av och var framgångsrik med din hälsa. Tolka kroppens signaler! Mitt råd: Satsa på daglig disciplin för positiv tillväxt.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Det här är en bra period för kreativitet och aktiviteter som tar fram glädje och lekfullhet. Satsa på att utveckla dina intressen och omfamna en livsstil som gör dig glad. Undvik familjetjafs och fyll din vecka med värme, kärlek och livsglädje. Hantera saker och ting i lugn och ro. Mitt råd: Familjegemenskap.

Foto: Unsplash

Annons