Veckohoroskop 4 – 10 maj 2020

Kvinna som vet vad som väntar henne i veckan tack vare sitt horoskop.

Foto: Unsplash.com

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in ditt veckohoroskop för perioden 4 – 10 maj här.

Väduren

21 mars–20 april

Du kan vara en drivande kraft tillsammans med vänner och grupper som delar dina intressen. Å ena sidan kan du trivas i sällskap, å andra sidan kan du vilja gå dina egna vägar och behöva mer tid för dig själv.

Mitt råd: Nu gäller det att finna en bra balansgång för att alla pusselbitar ska hamna på rätt plats.

Stjärntecken: Så är väduren som person

Oxen

21 april–21 maj

Solen står i ditt tecken och ger kraft och vitalitet. Satsa på din hälsa och välmående och ta extra hand om dig själv. Venus står bra för att utveckla nya inkomstmöjligheter. Ge uppmärksamhet till sociala aktiviteter och sök till goda vänner med gemensamma intressen.

Mitt råd: Utbyt tankar och idéer.

Stjärntecken: Så är oxen som person

Tvillingarna

22 maj–20 juni

Venus fortsätter att stanna i ditt tecken och gör livet betydligt roligare att leva. Satsa på att göra det bekvämt och njut mer av livet. Ge mer tid för nöjen, romantik och sociala sammankomster. Du kan få mycket arbete gjort på kort tid, men att ha roligt är också viktigt.

Mitt råd: Bättre balans.

Kräftan

21 juni–21 juli

Det kan löna sig att lägga in några träningstimmar på schemat och satsa på att komma i form inför sommaren. Sätt mål som motiverar dig framåt. Venus står gynnsamt flera veckor framåt för meditation och yoga eller liknande aktiviteter som ger inre lugn i själen.

Mitt råd: Samklang med ditt inre.

Lejonet

22 juli–22 aug

Solen lyser upp ditt karriärområde och kommer med förändringar som kan ge en ny känsla av frihet. Var öppen för att tacka ja till nya erbjudanden. Mars härjar i ditt relationsområde hela veckan. Var uppmärksam på vad du säger och undvik att gå in i diskussioner.

Mitt råd: Risk för konflikter.

Jungfrun

23 aug–22 sept

En avkopplande resa kan vara ett skönt inslag i vardagen. Planera ett miljöombyte som både inspirerar och skapar någon slags positiv förändring. En ny miljö kan ge nya perspektiv. Var öppen för nya bekantskaper och möten. Skapa harmoni och balans i din omvärld.

Mitt råd: Mer ledighet.

Årshoroskop för 2020 – så blir ditt år enligt stjärnorna

Vågen

23 sept–22 okt

Du kan drömma om det perfekta förhållandet och missa möjligheter för vänskap och kärlek. Sänk kraven och uppskatta allt det som är positivt i tillvaron. Förväntningar kan bli hinder som står i vägen för möjligheter. Resor och studier ligger rätt nu.

Mitt råd: Stå stadigt i dina relationer.

Skorpionen

23 okt–21 nov

En förändring kanske som påverkar både karriären och ditt familjeliv. Följ din känsla och öppna dig för nya möjligheter som kan ge ökad frihet och självständighet. Bra vecka för att göra fint hemma och komma i ordning. Rensa skräp och förenkla.

Mitt råd: Organisera och få ordning i ditt privatliv.

Stort horoskop: Så blir ditt kärleksår 2020

Skytten

22 nov–20 dec

Venus står i ditt relationsområde hela veckan. Passa på att omge dig med goda vänner och samarbeta med kollegor för gemensamma mål. Bra vecka för att skapa harmoni och balans i dina närmaste förhållanden. Var öppen för att kompromissa i olika situationer.

Mitt råd: Teamwork och samklang.

Stenbocken

21 dec–20 jan

Du kanske måste överkomma ett inre motstånd som står i vägen för ditt välbefinnande. Det kan handla om relationer på jobbet eller i privatlivet. Nyckeln till harmoni är att komma underfund med vad som gör dig lycklig. Undvik att acceptera mer ansvar än du har lust till.

Mitt råd: Känn in – må bättre.

Vattumannen

21 jan–19 feb

Hitta nya saker som kan liva upp ditt förhållande. Satsa på att göra saker tillsammans. Ett tips kan vara att pardejta med ett lyckligt par och utbyta positiv energi och lära från varandra. Satsa på nytändning och visa kärlek och tacksamhet för varandra.

Mitt råd: Små förändringar, stora skillnader.

Stjärntecken: Så är fiskarna som person

Fiskarna

20 feb–20 mars

Venus står i ditt mest privata område och skänker harmoni i familjelivet. Satsa på att bjuda hem goda vänner på middag och gör det hemtrevligt för mysiga hemmakvällar. En bra film i soffan några kvällar kan lätta på stressen och få dig att må bättre.

Mitt råd: Ha roligare hemma tillsammans med vänner.

Läsarberättelse: Vår vänskap blev som en tävling

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: