Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Victoria Silvstedts barnplaner: ”Finns ägg infrusna”

07 nov, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Victoria Silvstedt
Sveriges superstar Victoria Silvstedt lever sedan flera år ihop med Maurice Dabbah.
Hon är bonusmamma till hans barn, och några egna har hon inte än.
Men det finns en plan framåt!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Victoria Silvstedt, 48, slog igenom i Fröken Sverige 1993 och har sedan dess varit en självklar stjärna både i Sverige och internationellt. Hon växte upp i Bollnäs och flyttade därifrån som 18-åring för att söka lyckan på annat håll.

Se också: 7 saker du inte visste om Victoria SilvstedtBrand logo
Se också: 7 saker du inte visste om Victoria Silvstedt

Och den hittade hon! Under de senaste 30 åren har hon haft en lyckad karriär som modell, skådespelare och artist. Och nu jobbar hon med valuta- och aktiehandel.

Därför pratar Silvstedt inte om sambon Maurice Dabbah

I dag bor hon i Monaco tillsammans med pojkvännen Maurice Dabbah, 61. Och om honom vill Victoria Silvstedt inte prata allt för mycket.

– Man tjänar inte så mycket på det. Vad får jag ut av det egentligen? Det kanske är intressant för andra, men för mig tycker jag det blir jobbigt, har Victoria tidigare sagt i Rix morronzoo och tillade:

Annons

– Jag lärde mig det efter mitt första giftermål. Då var det så otroligt öppet allt. Så då tänkte jag, det är lika bra att inte säga så mycket om det.

Victoria Silvstedt håller privatlivet med Maurice Dabbah för sig själv.
Victoria Silvstedt håller privatlivet med Maurice Dabbah för sig själv.

Victoria Silvstedts tankar om att skaffa barn

Sambon har tre barn som Victoria Silvstedt är bonusmamma till. Några egna har hon inte än – men det är inte omöjligt att det blir så i framtiden.

– Åh, jag har inte avskrivit den möjligheten än. Jag älskar barn, och det finns ägg infrusna, men jag vet inte om de någonsin blir kläckta… Just nu hör jag många kvinnor som inte vill sätta barn till världen på grund av klimatförändringar, krig och galna ledare. Ibland känner jag också så, samtidigt som jag vet vilken lycka i livet ett barn är, en lycka jag i så fall skulle avstå ifrån. Ja, de tankarna brottas jag med, berättar hon i en intervju med Amelia.

Det är inte första gången som Victoria Silvstedt delat med sig av sina tankar om att skaffa barn.

– Händer det så händer det. Men ändå känner jag ”thank god I have the freedom” nu när det var lockdown med covid, att jag inte hade småbarn. Jag bara drog i väg i tre månader. Jag vill gärna ha barn, men inte nu, säger hon till tidningen, sade hon tidigare i en intervju med Expressen.

Annons