12 tips på praktiska Mors dag-presenter – enligt hennes stjärntecken

Mors dag-presenter: 12 utvalda favoriter

Att hitta den perfekta presenten till Mors dag kan kännas som en utmaning, speciellt eftersom våra kära mammor tenderar att vara både smarta och praktiska och därför har det mesta som de kan tänkas behövas.

Tryter fantasin? Vänd dig till stjärnorna för inspiration – här har vi listat tolv fina presenter som passar just hennes stjärntecken.

Beställ senast den 19 maj för att vara säker på att du får presenten till mamman som du vill uppvakta i tid.

Vädursmamman (fyller år 21 mars – 19 april)

Väduren är känd för sin varma, sociala och entusiastiska personlighet men kan också vara impulsstyrd och ganska stressad.

Presenttips: Multisax!

Här är saxen som klarar ALLT din otåliga mamma kan tänkas vilja ge sig i kast med! Med den smarta multisaxen är din mamma alltid redo för nya upptåg, oavsett sig det handlar om att öppna kartonger, klippa rosor eller kanske ge sig i kast med nästa pysselprojekt!

Oxmamman (fyller år 20 april – 20 maj)

Oxen har ofta ett stort tålamod och är en praktisk individ som kan vara ganska envis och beskyddande.

Presenttips: Smart dammsugarmunstycke

Den praktiska oxens stora tålamod gör henne till en fena i i hemmet! Hon kommer älska det praktiska dammsugarmunstycket med 30 flexibla och smala rör!

Tvillingmamman (fyller år 21 maj – 21 juni)

Som tvilling är personligheten ofta av det kommunikativa och självständiga slaget med inslag av nyfikenhet och kvickhet.

Presenttips: Överfallslarm!

Den impulsiva tvillingen slänger sig gärna iväg på en weekendresa för att upptäcka ett nytt och spännande ställe. Vad bättre än ett överfallslarm i form av Den rosa handgranaten för att säkerställa att hon känner sig trygg hela vägen?

Kräftmamman (fyller år 22 juni – 22 juli)

Kräftan är ofta en mycket trofast, lojal och sympatisk person – en typisk förälder och beskyddare.

Presenttips: Digitant – din nybörjarguide till den digitala världen

Den här boken hjälper din mamma att hålla ännu bättre kontakt med barn och barnbarn genom att lära henne grunderna i digital kommunikation. Facebook, mejl, Instagram – hon kommer att älska att lajka och kommentera allt vad resten av familjen lägger ut!

Lejonmamman (fyller år 23 juli – 22 augusti)

Om mamman du vill uppvakta är född i lejonets tecken är hon sannolikhet både viljestark och plikttrogen, samtidigt som hon är både trofast och kärleksfull.

Presenttips: Tophy vas

Den unika vasen passar din mamma som handen i handsken! Det viljestarka lejonet älskar att blommorna står stabilt i den vackra kreationen!

Jungfrumamman (fyller år 23 augusti – 22 september)

Den självmedvetna och analytiska jungfrun är ofta även mycket produktiv och föränderlig till sin natur.

Presenttips: Rivskål!

Den smarta rivskålen blir snabbt en favorit för jungfrumamman som kan riva vad hon så önskar rakt ner i behållaren utan onödigt stänk och spill! Det praktiska locket fungerar också att använda som ett vispstänkskydd.

Vågmamman (fyller år 23 september – 22 oktober)

Den som är född i vågens tecken är ofta en charmig och diplomatisk person med stor social kompetens men dras också ofta med ett visst mått av obeslutsamhet.

Preenttips: Trendig hamamhandduk!

Hamamhandduk är sommarens räddning för den obeslutsamma vågen! Den snygga och praktiska handduken fungerar precis lika bra som en snygg strandfilt som att svepa runt sig som en modern poncho.

Skorpinionmamman (fyller år 23 oktober – 21 november)

Den intensiva och passionerade skorpionen kan ibland upplevas som lite intensiv men är oftast en både lojal och modig person.

Presenttips: Värmeborste

Keramisk värmeborste som plattar och skapar volym i håret – jobbar snabbt upp en fin frisyr vilket passar den hetlevrade skorpinionen helt perfekt!

Skyttmamman (fyller år 22 november – 22 december)

Den som är född i skyttens tecken är ofta en väldigt entusiastisk och idealistisk person med starkt ärliga och generösa drag.

Presenttips: Pastaslev med rivjärn!

Detta fantastiska redskap kommer få den entusiastiska skytten att bli eld och lågor! Den smarta pastasleven har ett inbyggt rivjärn – perfekt att ge bort på Mors dag.

Stenbocksmamman (fyller år 22 december – 19 januari)

Är din mamma född i stenbockens tecken? Då är hon antagligen en ganska tillbakadragen och blyg person med stor pliktkänsla och stor lojalitet.

Presenttips: Manikyrset

Din mamma tycker säkert om att pyssla och unna sig stunder där hon kan vara för sig själv. Unna henne ett praktiskt manikyrset – en pryl hon garanterat inte har hemma i gömmorna redan!

Vattumansmamman (fyller år 20 januari – 18 februari)

Den som är född i vattumannens tecken är ofta både uppfinningsrik och lite av en revolutionär, men är också känd som en klarsynt och lojal person.

Presenttips: Doftljus!

Den kreativa vattumannen älskar att omge sig med vackra saker som förgyller hennes tillvaro. Ett härligt doftljus kommer hon att bli så, så glad för.

Fiskmamman (fyller år 19 februari – 20 mars)

Den hemlighetsfulla och inspirerande fisken är också ofta en person som är mycket vänlig och empatisk.

Presenttips: Ett vackert armband

Om din mamma är född i fiskarnas tecken uppskattar hon säkert det lite speciella och estetiska. Det vackra armbandet från Bud to Rose har en fin sten som kommer pryda hennes arm perfekt.

Källa: Stjärntecken.se
Foto: TT/Shutterstock