Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Anna Holmlunds semesterbilder med nya kärleken Joakim

05 jul, 2022 
Michaela Mastad
FotografOlle Sporrong/Expressen/TT
Anna Holmlund.
Anna Holmlunds kärleksliv fortsätter bara att spira. Nu delar hon med sig av underbara semesterbilder från en romantisk resa med hennes pojkvän Joakim.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Den 19 december 2016 är ett mörkt datum för svensk skicross. Det var under ett träningsåk i italienska Inniceh som den svenska skicross-stjärnan Anna Holmlund kraschade. Hon skadades så pass hårt att läkarna nästan gav upp hoppet, Anna skadade huvudet, hjärtat stannade och låg i koma i tre månader. När hon sedan vaknade upp från koman i mars 2017 visste ingen vad framtiden skulle visa.

Se också: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

Annas liv efter olyckan – sex år senare

Nu har det gått sex år sedan den hemska olyckan i Inniceh och Anna har verkligen gjort stora fysiska framsteg. Men vägen dit har inte varit enkel, efter olyckan började Anna Holmlunds livs stora kamp och det är något som fortsätter än i dag. Nu kan hon för det mesta ta sig fram utan rullstol och hon jobbar på för fullt med talförmågan. Hon har också börjat studera på Fornby Högskola i Borlänge, för att känna att hon gör något viktigt med sitt liv.

Annons

– Jag vill göra något vettigt, berättade hon i en intervju Expressen.

Anna om att hitta kärleken på nytt efter olyckan

Men det är inte bara på det fysiska planet som Anna Holmlund har gjort framsteg. Hon har nämligen hittat kärleken på nytt i sin stora kärlek Jocke som också studerar på samma högskola som Anna.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon om pojkvännen Jocke.

Anna Holmlund är väldigt flitig på att dela med sig av kärleksfulla bilder på henne och pojkvännen. Något som vi fick ta del av nyligen var att turturduvorna är iväg på en solig resa på Kreta och paret ser verkligen ut att ha det trevligt!

”Vi har det ganska bra i Kreta”, skriver Anna i ett inlägg från parets resa.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Annons