Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Avslöjat! Så firade kungafamiljen Victoria i natt

15 jul, 2020 
Julia Navrén
Armand Duplantis, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel på Victoriadagen 2020.
Efter konserten var det dags för privat firande med familjen på Solliden.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Victoriakonserten är över men för kronprinsessan och familjen följde nu en kväll med fortsatt firande av födelsedagen. I år kanske mer än någonsin har de chans att få till ett mer personligt firande, i och med den nedskalade festen.

5 saker du kanske inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
5 saker du kanske inte visste om kronprinsessan Victoria

Konserten var över vid halv åtta och kort efter det satte sällskapet sig i bilarna och åkte tillbaka hem till Solliden för Victorias privata födelsedagsmiddag. Borgholm bjöd på en mild sommarkväll vilket var tur eftersom sällskapet på grund av corona måste sitta utomhus.

Kungligheterna uppskattade musiken!
Prinsessan Estelle sitter bredvid sina föräldrar, Victoria och Daniel, och Armand Duplantis, som är årets Victoriastipendiat.

– Nu är kungafamiljen tillbaka på Solliden och nu fortsätter kronprinsessan att fira sin födelsedag privat, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Annons

I publiken på konserten satt förutom Victoria, Daniel och Estelle även Carl Philip och Sofia, Victoriastipendiaten Armand Duplantis med sin mamma Helena och syster Johanna. Hemma på slottet väntade kungen och Silvia samt de yngre barnen, som var lite väl små för att vara med på årets konsert.

Victoriadagen 2020 - kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle.
Victoria bjuder på ett speciellt minne från när Estelle var liten!

Victorias egna ord om födelsedagen

Scenen i lilla Audiensrummet på Borgholms slott huserade ett spännande gäng artister: The Mamas, Linnea Henriksson, Petra Marklund, Anne Sofie von Otter och Oscar Stembridge.

Annons

“Får hitta nya sätt”

Victoria pratade själv om de speciella omständigheterna i ett klipp som lades ut på hennes födelsedag.

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare, sa Victoria.

– I år ser läget tyvärr annorlunda ut. Vi får hitta nya sätt att fira högtider och sommartraditioner och att umgås med släkt och vänner. Och en del saker måste vi helt enkelt vänta med tills pandemin är över.

Annons