Lästips:RelationsproblemVänner för livetVår familjSkilsmässaFöräldraskap

Camilla Läckberg om ålderskillnaden till Simon Sköld

27 feb, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Simon Sköld och Camilla Läckberg.
Camilla Läckberg och Simon Sköld träffades 2013.
Nu berättar författaren att hon kände en viss osäkerhet i början av relationen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det har nästan gått tio år sedan Camilla Läckberg, 47, och Simon Sköld, 34, träffade varandra för första gången. Han var då entrévärd på ett event när hon firade tio år som författare, och hon drogs direkt till honom.

– Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på..., har hon tidigare berättat.

Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

I den senaste säsongen av realityprogrammet Svenska powerkvinnor säger Camilla Läckberg att hon hade kände sig lite osäker kring att han var så vältränad medan hon själv hatar att träna.

Simon Skölds snabba svar på åldersfrågan

– När jag träffade Simon så krockade mina ”issues” med Simon som ju är väldigt atletiskt, väldigt vältränad. Och jag hade väldigt stora osäkerheter kring det. Men jag tog faktiskt upp det med honom, säger hon

Annons

Läckberg berättar att hon frågat Simon Sköld varför han ville ha en 40-årig trebarnsmorsa och inte en 25-årig fitnestjej.

– Då sa han: ”Men om jag hade velat vara ihop med en 25-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det? Jag vill vara ihop med dig”. Och det kom så från hjärtat, det svaret, att det har jag alltid burit med mig, säger Camilla Läckberg.

Det positiva med ålderskillnaden

Det här är inte första gången som paret pratar om ålderskillnaden på 13 år. För ett tag sedan vankades nämligen filmmys hemma hos Läckberg och Sköld, och författaren tog då till Instagram och lyfte fram en positiv sak med att det skiljer några år mellan dem.

”Jag och maken älskar film. Dyrkar film”, skrev hon då till en bild från filmen That thing you do från 1996 med Tom Hanks i huvudrollen, och tillade:

”Och en av de stora fördelarna med vår åldersskillnad är att jag kan dra fram filmer ur rockärmen som är awesome. Som han missat. Och som jag gärna ser igen”.

Annons