Eva Dahlgrens nya ord om relationen med hustrun Efva Attling

Eva Dahlgren och partnern Efva Attling.

Foto: Karin Törnblom/TT

Eva Dahlgren och Efva Attling firar i år 24 år som gifta, och det har knappast undgått någon att kärleken mellan dem är stark.
Nu hyllar Eva sin hustru i samband med hennes födelsedag.
”Min egensinniga virvelvind med det stora hjärtat”, skriver hon kärleksfullt om sin hustru.

Här är kändisarna du inte visste har dejtat

Videon kunde inte hittas

Eva Dahlgren och Efva Attling gifte sig 1996, parets relation startade med vänskap flera år innan – något som sedan utvecklades till en romans. När paret var som mest nykära förföljdes de av fotografer var de än gick, något som tärde på dem båda. Både Efva eller Eva är fåordiga när det kommer till deras kärlek.

För tio år sedan berättade Efva Attling om lyckan i en intervju med sajten Afterellen.

– När du har känt någon så länge och plötsligt tänker ”Wow, jag är redo, jag tror att jag är kär”. Det är fantastiskt, och ja livet är underbart. Jag såg henne aldrig som ett sexobjekt, men plötsligt gjorde jag det, sa hon till sajten Afterellen, enligt Expressen.

I januari firade makarna 24 år som gifta, något som båda delade med sig av på Instagram.

”Ja du Efva tänk att vi blev så bra ihop ändå. Sammetsbröllopsdag! Du är min bästa människa”, skrev Eva Dahlgren i ett inlägg, och Efva Attling delade samma bild och skrev:

Svenska kändisar du inte visste har barn ihop

”En bild på ett perfekt äktenskap. En härlig 24-årsdag som gifta”.

Offentliga kärlekshyllningen

Men bara veckor efter makarnas bröllopsdag flödar kärleksorden igen. När Efva Attling under gårdagen fyllde år passade Eva på att hylla sin hustru.

Udda kärlekspar: 11 kändisar som har varit tillsammans

”I dag fyller hon år! Min egensinniga virvelvind med det stora hjärtat. Älskar dig från det där blixtnedslaget till långt där bortom allt...”, skriver Eva Dahlgren kärleksfullt i bildtexten.

Bland kommentarerna finns det flera kända ansikten som skickar sina grattis hälsningar.

Grattis på födelsedagen”, Jenny Strömstedt följt av en kärleksfull emoji.

Grattis vackra”, hälsar Sarah Dawn Finer.

Efva Attling har två barn, sönerna Adam och Simon, från sitt tidigare äktenskap med Niklas Strömstedt. Eva Dahlgren har tidigare prata om sin relation till Efvas söner.

– Jag har två barn som jag är nöjd och stolt över. Det räcker så gott, har hon tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.