Lästips:RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Félice Jankell och Nils Tham har förlovat sig

23 maj, 2020 
Gabriella Håkansson
HM-arvingen Nils Tham och skådisdottern Félice Jankell har förlovat sig.
För några månader sedan blev Félice Jankell och Nils Tham föräldrar till sonen Winston. Under fredagskvällen tog paret relationen till ytterligare en nivå och förlovade sig, något som de firade under en tillställning på ett soligt Värmdö.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var i juli förra året som skådespelaren Félice Jankell, 28, dotter till Annika Jankell, 58, och Thorsten Flinck, 59, avslöjade att hon väntade barn ihop med H&M-arvingen Nils Tham, 35. Paret berättade den stora nyheten genom ett inlägg på Instagram.

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött.. Där inne lever en 5 månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant liten varelse)! Tänk vad vi är många som längtar efter dig”, skrev Felice Jankell i inlägget.

Familjelyckan med Winston

I november föddes sonen, som fick namnet Winston. Lyckan var total och även Félices syster Happy Jankell delade glatt med sig av den stora händelsen.

”Félice Jankell och Nils Tham har skapat ett mirakel. Tack för leveransen”, skrev hon i en Instagramstory.

Sedan dess har Félices följare fått ta del av en hel del uppdateringar om mammalivet.

Plötsliga livsbeslutet med Nils

Kärleken mellan Félice och Nils verkar starkare nu än någonsin för under fredagskvällen dök plötsligt bilder upp på Felíce med en gnistrande förlovningsring.

Annons

På syster Happys Instagram och även vännen Daniel Redgerts syns flertal bilder från tillställningen där paret firat sin förlovning. På ett soligt Värmdö i en stenbyggnad vid vattnet syns en överraskad Félice anlända i en av uppdateringarna. Byggnaden, som fått namnet Trattoria Felice, kvällen till ära, ser på bilderna ut som ett italienskt paradis.

God mat och livesång

Kvällen ser på bilderna ut att bjudit på god mat, skratt och livesång. Än så länge har Félice själv inte publicerat något om det stora livsbeslutet med kärleken. Däremot beskriver Happy kvällen som otroligt lyckad i en ny uppdatering på sin Instagram.

”Igår var den vackraste vackraste dagen jag upplevt på väldigt länge”, skriver hon.

Förlovningsfesten pågick in i småtimmarna och flera av gästerna, inklusive Félice Jankell själv, har publicerat sina sista uppdateringar på soluppgången.

Se bilderna från tillställningen här:

Annons
Annons
Annons