Har du koll på ditt turnummer? Se vad ditt stjärntecken säger

zodiac tecken

Alla stjärntecken har sina speciella turnummer och lyckodagar.

Foto:TT/Shutterstock

Alla stjärntecken har sina turnummer och lyckosamma dagar. Så här i början på hösten kan det kännas spännande att veta vilka nummer och dagar du ska hålla lite extra koll på.

Väduren

Lyckodag: Tisdag

Lyckonummer: 9, 45, 54

Se också: Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken
3:05

Efter reklamen: Se också: Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken

(3:05)

Slå på ljud

Väduren styrs av den eldiga planeten Mars, som styr passion och krig, och är tisdagens planethärskare. Därför är tisdagen också veckans bästa dag för att agera. Bjud ut en person du gillar, lägg ett bud på huset, eller spela på lotto. Krigarplaneten Mars är kopplad till krigare nummer nio, vilket gör just den siffran till ett lyckotal för Väduren.

Oxen

Lyckodag: Fredag

Lyckonummer: 5, 6, 33

För dem som är födda i oxens tecken, är det Venus som styr deras stjärntecken. Kärlekens och hemmets tecken – Venus dag är fredag. En perfekt dag för romantik. Även den perfekta dagen för att påbörja en romans, flytta ihop eller fria. Harmonins och äktenskapets tecken 6 är länkade till planeten Venus, och är därför oxens lyckliga nummer.

Tvillingarna

Lyckodag: Onsdag

Lyckonummer: 23, 41, 55

Rasmus Troedsson: ”Det är aldrig för sent att bli lycklig”

Tvillingarnas tecken är ett dubbelt tecken, styrt av den pratsamma planeten Merkurius. Den här planeten är ansvarig för all kommunikation - e-post, kontrakt och talspråk. Onsdagen är rätta dagen för tvillingarna att skicka ett modigt meddelande eller underteckna ett nytt avtal. Dessutom är antalet sällskap, fem, kopplat till Merkurius egenskaper för samtal och vänlighet, vilket gör det till ett lyckotal för Tvillingarna.

Kräftan

Lyckodag: Måndag

Lyckonummer: 2,11,20

Kräftans tecken styrs av den drömska månen, som styr känslor och kontakter med andra. Måndagen är månens dag, vilket gör det till den bästa dagen för att hantera känslor, så schemalägg en rådgivningssession eller planera en dejt i början av din vecka! Kvinnlighetens nummer, två, är lyckotalet för kräftan, eftersom den länkar till månen.

Lejonet

Lyckodag: Söndag

Lyckonummer: 1, 10, 28

För dem som är födda i lejonets tecken är solen deras planethärskare. Söndagen styr själen, makten och auktoriteten och är solens dag. Detta är den perfekta dagen för att ansöka om en betydande befordran till en högt uppsatt position som förkroppsligar din personlighet. Numret för nystart, nummer ett, är lejonets lyckonummer.

Jungfrun

Lyckodag: Onsdag

Lyckonummer: 9, 32, 50

Jungfrun styrs av Merkurius, kommunikationsplaneten. En planet som styr uttrycket mellan människor. Onsdag är Jungfruns lyckodag – vilket gör den till den mest idealiska för att slutföra ett kontrakt eller skicka ut bröllopsinbjudningar. Fem är antalet personliga relationer och överensstämmer med egenskaperna hos Merkurius, och är därför ett lyckotal för Jungfrur. Jungfruns tarotkort kallas Eremiten, och det är numrerat till IX.

Vågen

Lyckodag: Fredag

Lyckonummer: 15, 42, 56

Vågens tecken representerar människor som är eleganta och kärleksfulla, precis som deras härskande planet Venus. En planet som är romantisk och inhemsk. Fredag är vågens lyckodag, en perfekt dag för kärleksförklaringar och för att hämta nycklarna till ett nytt hem. Siffran sex symboliserar ett lyxigt och bekvämt liv och är kopplat till planeten Venus, så sex är ett lyckotal för vågen.

Skorpionen

Lyckodag: Tisdag

Lyckonummer: 13, 27, 49

I modern astrologi styrs skorpionen av planeten Pluto, dödens och återfödelsens planet, medan i traditionell astrologi styrdes skorpionen av Mars. Eftersom Mars förknippas med tisdag, gör detta det till en bra dag för att avsluta saker och påbörja nya. Modiga nummer nio är kopplat till Mars, därför ett lyckotal för skorpioner.

Skytten

Lyckodag: Torsdag

Lyckonummer: 3,14,59

Detta roliga, livliga tecken, representerat av Archer, hör till planeten Jupiter. Förknippad med expansion och välstånd är torsdagen lyckodagen för reseälskande skyttar, perfekt för att boka den där flygbiljetten eller en välbehövlig resa. Antalet för överflöd och framgång, nummer tre, är ett lyckotal för skyttar.

Stenbocken

Lyckodag: Lördag

Lyckonummer: 8, 44, 53

Havsbockens tecken styrs av Saturnus, karmaplaneten. Det är planeten för regler och ansvar, och Saturnus dag är lördag. Detta gör lördagen till en bra dag för att sätta gränser, som att blockera ett ex på sociala medier, eller säga nej till en orimlig begäran. Lyckotalet för Stenbockar är åtta – numret för materiella framgångar.

Vattumannen

Lyckodag: Lördag

Lyckonummer: 4, 17, 31

Välsignad nog att njuta av två härskande planeter, styrdes vattumannens tecken historiskt av Saturnus, planeten för struktur och disciplin. Lördag skulle vara lyckodagen för Vattumannen. Det här tecknets moderna härskare är Uranus, förändringens och revolutionens planet, så lördag skulle vara en bra tid att visualisera nya möjligheter. Fyra är lyckotalet för Vattumannen, eftersom det är Uranus nummer och representerar orädd sanning.

Fiskarna

Lyckodag: Torsdag

Lyckonummer: 7, 18, 25

Så tar du dig vidare efter otrohet

Med två härskande planeter till hjälp, simmar de som är födda under fiskens tecken bara i tur. Dess moderna härskande planet är Neptunus, illusionens planet, medan fiskarna i traditionell astrologi styrdes av Jupiter, vilket gjorde torsdagen till en lyckodag för fiskarna. Kopplat till Neptunus är numret på upptäcktsresanden, sju, tecknets lyckonummer.