Lästips:RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Helena Bergström om relationen med dottern Molly Nutley

29 sep, 2020 
Elin Jonsson
Molly Nutley med sin mamma Helena Bergström inför premiären av Vilken jävla cirkus.
Samtidigt som Helena Bergström berättar om sin nya film Dancing Queens, som förväntas ha premiär på Netflix 2021, berättar hon om hur det är att arbeta tätt ihop med dottern Molly Nutley som har huvudrollen i den nya filmen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Helena Bergström, 56, har allt jämt många bollar i luften och just nu ser vi hennes Bröllop, begravning och dop på TV4 där Helena Bergström spelar ihop med dottern Molly Nutley, 25. Utöver det är hon aktuell med den nya Netflix-filmen Dancing Queens som har planerad premiär på stremingsajten nästa år. Helena Bergström har skrivit filmens manus ihop med Denize Karabuda.

Familjen Bergström NutleyBrand logo
Familjen Bergström Nutley

Nya Netflix-filmen Dancing Queens

Helena Bergström är lagom fåordig om sin nya produktion Dancing Queens men filmen handlar om den unga tjejen Dylan som försöker slå sig fram som dansare i en dragshow, vilket är svårt om man är tjej. Netflix beskriver filmen: ”Dylan vill mer än allt annat medverka i showen – men det är en dragshow – och hon är en tjej. Men där det finns vilja finns det också en väg”.

– Det positiva gensvaret från Netflix har varit överväldigande. Att få detta stöd och så stor tro på sin film men även veta att Dancing Queens kommer att nå ut till en global publik är en dröm. Jag ser så mycket fram emot den här nya och spännande resan, fullspäckad av extravagans, mänsklighet och kärlek, säger Helena Bergström i ett pressmeddelande enligt Expressen.

Annons

Helena och dottern Molly Nutley arbetar ihop

Det är Helena Bergströms dotter Molly Nutley som kommer att spela huvudrollen som den 23-åriga tjejen Dylan från Bohusläns skärgård. Och i Malou efter tio berättade mamma Helena Bergström hur arbetsrelationen ser ut mellan mor och dotter:

– Det är en dröm att vi får arbeta tillsammans. Och att hon får chansen att spela ut allting, och för mig är det också – jag kan ju henne och hennes sätt att spela. Jag känner igen det på ett sätt som gör att jag blir väldigt trygg, säger hon i Malou efter tio.

I filmen kommer vi även kunna se att Claes Malmberg, Marie Göranzon samt Christopher Wollter och Rakel Wärmländer gör några av rollerna.

Annons