Trending: RelationsproblemVänner för livetVår familjOtrohetLivet med en hund

Magdalena Graaf: Så får hon det att fungera med barnens olika pappor

17 feb, 2022 
Simon Nilsson Larsson
Magdalena Graaf.
Magdalena Graaf lever ett stjärnfamiljsliv med sina fyra barn med två olika män.
Nu berättar hon hur det fungerar.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Magdalena Graaf hittade för snart ett år sedan kärleken i Louie Marti, vilket hon berättade om i ett blogginägg vid den tiden.

”Kär är jag oxå! Kanske många av er redan fattat. Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med”, skriver hon i inlägget.

Innan hon och Louie Marti blev ett par hade hon ett tio år långt förhållande med Filip Larsson. Det fick två barn ihop, Louie och Charlie, men det hela tog slut när hon upptäckte att han sms:at med en annan kvinna.

Annons

Och innan det var Magdalena Graaf ihop med fotbollsproffset Magnus Hedman, och de har sönerna Tristan och Lancelot tillsammans.

Så fungerar livet i stjärnfamilj

Hon lever alltså ett bonusfamiljeliv, och i en intervju Amelia berättar hon hur det fungerar.

– Jättebra. Alla vi som ingår i stjärnfamiljen har stor tolerans för varandra. Blod behöver inte alltid vara det som knyter ihop. Jag umgås mycket med barnens pappa Magnus, vi käkar middag och det finns ingen svartsjuka. Det känns bra att lägga allt sådant åt sidan för barnens skull, säger Magdalena Graaf till tidningen och fortsätter:

– De ska inte behöva ha en klump i magen, utan kunna umgås med båda föräldrarna. Om tio år kanske det fungerar med de små pojkarnas pappa också. Men även om man inte hänger med varandra, får man tala gott om den andre.

Annons

Magdalena Graaf om relationen till exen

Magdalena Graaf har vid flera tillfällen berättat om relationen till sina ex, och att det inte alltid varit så lätt.

”Jag är riktigt nära både Magnus och Filip! Det är väldigt viktigt och skönt, då man har barn ihop, många år av tårar, skratt och underbara minnen. Skyldighet som vuxen är att iallafall FÖRSÖKA fortsätta vara fina mot varandra, samarbeta och hjälpa varandra”, skrev hon i ett inlägg på bloggen för ett par år sedan.

”I mitt och Magnus fall, tog det ett par år (många) av kamp och slitningar. Men idag? Skulle jag mot all förmodan gå på en date? Då är han den först jag skulle skvallra det till.”

Foto: TT

Annons