Maria Montazami om otroheten mot maken Kamran

Maria Montazami berättar öppet och ärligt om otroheten mot maken Kamran. Och hans otrohet mot henne.
Maria Montazami och maken Kamran Montazami har varit ett par i många år. Nu väljer Hollywoodfrun att tala öppet om att hon varit otrogen mot honom – och han mot henne.
Maria Montazami bryter tystnaden om otroheten mot Kamran
Slå på ljud

Maria Montazami har delat med sig av sitt liv i många år. Nu medverkar hon för tionde året i rad i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Under årens lopp har tv-tittarna fått följa Maria Montazamis vardag i USA ihop med maken Kamran Montazami och deras fyra barn – Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20.

Sedan en tid tillbaka ger Maria även en inblick i hur livet är utanför tv-kamerorna på sin blogg. Där skriver hon om diverse saker som händer i hennes liv, vilket innebär både stort och smått. Nyligen delade hon öppet med sig om sin förtvivlan över att hon inte längre kände sig som sig själv. Något hon tror beror på att hon gått in i klimakteriet.

Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”.

I TV4:s Efter fem berättade Maria Montazami mer om livsförändringen för programledaren Tilde de Paula Eby, 46.

– Jag har varit väldigt nere och ledsen och tänkte på hur länge jag egentligen har kvar att leva, kommer jag hinna med att se alla mina barnbarn växa upp? sa Maria Montazami i programmet.

Efter att ha känt sig hängig och deppig i flera veckor la Maria till slut ihop ett och ett.

– Jag satt framför datorn och skulle blogga så tänkte jag ”men det är ju det jag är i, klimakteriet”.

Maria Montazamis ärliga ord otroheten

Varför det är viktigt för Maria att vara öppen och ärlig berättar hon nu i Viafree-programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus. Och den nya synen på ärlighet tar Maria Montazami fasta på i programmet. Bland annat bryter hon nu tystnaden om att hon varit otrogen mot maken Kamran. Det är när programledaren Susanne Nylén ställer frågan rakt ut som Maria väljer att svara ärligt.

– Har du varit otrogen? frågar Susanne i Svenska Hollywoodfruar – i fokus.

Maria Montazami svarar ja på frågan och bekräftar att det var mot Kamran hon var otrogen. Hon förklarar att hon berättat om otroheten för Kamran och instämmer när Susanne Nylén tar upp att Kamran även varit otrogen mot henne. Det skedde dock tidigt i deras förhållande, förklarar Maria Montazami.

– Långt i början, innan vi fick barn. Innan vi ens hade något bestämt, säger Maria.

Det tog däremot lång tid innan allt kom upp till ytan. Först för några månader sedan tog makarna upp saken med varandra – och enligt Maria har relationen med maken förbättrats sedan dess.

– Vi berättade båda nu för kanske ett halvår sedan. Nu har vi liksom släppt på allt, säger Maria och fortsätter:

– Och vi är helt okej med det. Vi har varit varandra 100 procent närmare och vi värderar varandras ärlighet och vi skrattar och det känns helt underbart.

Maria Montazami förklarar att hon är en person som inte ältar saker, utan lägger saker och ting bakom sig.

– Det är det som är det bästa, och jag vet inte vad jag har fått den styrkan från. Jag glömmer och bryr mig inte om det förflutna. Du kan inte göra något åt det. Och jag går inte och har något dåligt samvete för någonting. Det är han och jag och det hände för så många år sedan, kanske 28 år sedan.

Av Agnethe Alm

Foto: Viafree, Charlotte Brunzell/TT